4296
Porady
KLUB PRACY Limanowa
abc7 2013-10-31 16:27:30
Dostałem wezwanie do klubu pracy? Czego może dotyczyć to spotkanie? Proszę o jakie informacje :) z góry dzięki
Re: KLUB PRACY Limanowa
mofix
2013-10-31 17:56:11
Takie spotkanie w klubie pracy może dotyczyć sposobów i umiejetności szukania pracy.Czyli będą mówić jak szukac pracy .Wiem,że trwa to pare godzin chociaż sa tez takie spotkania na które chodzi się tydzień .Wiem bo sama takie miałam.;)
konto usunięte
2013-10-31 18:04:12
Bardzo fajna rzecz taki klub pracy. Po tym forum widać, że ludzie mają zbyt wiele wolnego czasu :)
emka
2013-10-31 18:07:53
a kto jest organizatorem?
mofix
2013-10-31 18:08:25
Wislak;a o co ci dokładnie chodzi?;)
mofix
2013-10-31 18:22:34
organizuje to urząd pracy
konto usunięte
2013-10-31 18:53:14
@Wislak skonczyl na dzis jazde.Wiec sie zacznie
konto usunięte
2013-10-31 19:00:14
Kto wie czy Ty Wislak nie dostaniesz niedlugo takiego zaproszenia
konto usunięte
2013-10-31 21:52:03
@lg1:
Siezacznie jeszcze się tu nie wypowiedział. Natomiast ty zdążyłeś wydać z siebie już 2 napinkospamy :)
@mofix:
Chodzi o bezrobotnych trolli, którzy zamiast znaleźć sobie pracę to całe dnie kwitną na forach internetowych :)
Siezacznie jeszcze się tu nie wypowiedział. Natomiast ty zdążyłeś wydać z siebie już 2 napinkospamy :)
@mofix:
Chodzi o bezrobotnych trolli, którzy zamiast znaleźć sobie pracę to całe dnie kwitną na forach internetowych :)
mofix
2013-11-01 12:04:54
wislak; jak ty mozesz tak obrażać ludzi?Myślisz ,że tak łatwo teraz o prace?Przypominam ,że tez tkwisz na tych forach i nie ciesz się bo dziś prace masz a jutro możesz jej nie mieć i będziesz takim (hm jak ty to pisałeś)trollem (twoje słowa).
konto usunięte
2013-11-01 13:53:29
@Wislak widzisz ja mam taka prace ze moge pisac kiedy chce i nie mosze tak kombinowac jak Ty ?Co do mojego wyksztalcenia to bys chcial miec takie
jane
2013-11-01 13:57:03
Wislak nie znam Cie ale Twoje wzpowiedzi naprawde są bez sensu i bez żadnego namysłu pisane,niemysl sobie że my jesteśmy bezrobotni z wyboru bo tak nam wygodnie tylko teraz jest naprawde ciężko o prace i tobie życzę żebys pracował jak najdłużej i prowadził tego busika z rozwagą a nie tak jak się wyrażasz na forum.....
konto usunięte
2013-11-01 18:56:24
@mofix:
W tym momencie to ty trollujesz. Ja tylko odpowiedziałem na twoje pytanie a ty od razu naskakujesz na mnie. Dla twojej wiadomości to pajac lg1 rozpoczął w tym wątku pyskówki.
@lg1:
Oj nie chciałbym. :) Zakończyć edukację na podstawówce to żaden wyczyn ;)
Ja nic nie muszę kombinować, wolnym czasem zarządzam według własnego uznania. Nikt mnie nie zmusza, żeby pisać tu przez cały dzień. Jeśli twoim jedynym zajęciem jest spamowanie na forum to ja dziękuję za taką "pracę" :D
@jane:
Ja nikogo nie obrażam ani nie twierdzę, że jesteście bezrobotni z wyboru. Ale faktem jest, że w Polsce istnieje spora grupa ludzi, którym wygodnie jest żyć na koszt państwa. Dorabiają sobie na czarno i żyje się im lepiej, od wielu którzy zaharowują się "na legalu".
Pisząc "bezrobotne trolle" miałem na myśli nie ludzi naprawdę szukających pracy tylko portalowych napinaczów typu lg1 czy jego koleżka kpiarz, którzy produkują posty cały dzień a nie mają nic sensownego do powiedzenia.
W tym momencie to ty trollujesz. Ja tylko odpowiedziałem na twoje pytanie a ty od razu naskakujesz na mnie. Dla twojej wiadomości to pajac lg1 rozpoczął w tym wątku pyskówki.
@lg1:
Oj nie chciałbym. :) Zakończyć edukację na podstawówce to żaden wyczyn ;)
Ja nic nie muszę kombinować, wolnym czasem zarządzam według własnego uznania. Nikt mnie nie zmusza, żeby pisać tu przez cały dzień. Jeśli twoim jedynym zajęciem jest spamowanie na forum to ja dziękuję za taką "pracę" :D
@jane:
Ja nikogo nie obrażam ani nie twierdzę, że jesteście bezrobotni z wyboru. Ale faktem jest, że w Polsce istnieje spora grupa ludzi, którym wygodnie jest żyć na koszt państwa. Dorabiają sobie na czarno i żyje się im lepiej, od wielu którzy zaharowują się "na legalu".
Pisząc "bezrobotne trolle" miałem na myśli nie ludzi naprawdę szukających pracy tylko portalowych napinaczów typu lg1 czy jego koleżka kpiarz, którzy produkują posty cały dzień a nie mają nic sensownego do powiedzenia.
konto usunięte
2013-11-01 19:08:44
Wislak skonczyles kursy to zaczynasz swoje bezmuzgowe wywody.Jestes plytki na umysle
mofix
2013-11-01 21:19:27
Wislak:hahah a kto ci napisał,że nie pracuje?Zachowaj trochę kultury nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.;P
konto usunięte
2013-11-01 23:29:36
@lg1:
Ale płytszy od ciebie nigdy nie będę :) Ty jesteś szcztem głupoty tego forum :D
Skończyłeś wieszać rozkłady Gawrona? Trochę ich przybyło ostatnio. Czy może sołtys Władek dał ci wolne ze względu na święto zmarłych? :D
@mofix:
Nie wiem czy pracujesz czy nie i nie bardzo mnie to interesuje. Chodziło mi o trolla lg1, że on spamuje cały dzień zamiast znaleźć sobie jakieś twórcze zajęcie.
Dobrze wiem, że w dzisiejszych czasach nie jest łatwo znaleźć (szczególnie dobrą) pracę i nie śmieję się z ludzi, którzy nie mogą jej znaleźć. Natomiast dziwię się tym trollom, które mają wiecznie wolne i przy okazji krytykują pracę UP Limanowa, że podobno źle działa.
Ale płytszy od ciebie nigdy nie będę :) Ty jesteś szcztem głupoty tego forum :D
Skończyłeś wieszać rozkłady Gawrona? Trochę ich przybyło ostatnio. Czy może sołtys Władek dał ci wolne ze względu na święto zmarłych? :D
@mofix:
Nie wiem czy pracujesz czy nie i nie bardzo mnie to interesuje. Chodziło mi o trolla lg1, że on spamuje cały dzień zamiast znaleźć sobie jakieś twórcze zajęcie.
Dobrze wiem, że w dzisiejszych czasach nie jest łatwo znaleźć (szczególnie dobrą) pracę i nie śmieję się z ludzi, którzy nie mogą jej znaleźć. Natomiast dziwię się tym trollom, które mają wiecznie wolne i przy okazji krytykują pracę UP Limanowa, że podobno źle działa.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź