0°   dziś 4°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
4296

Porady

komunia kamerzysta/fotograf dobry i niedrogi

siwa018 2012-02-09 20:57:30
j.w. poszukuję. a co myślicie o natanku??
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: komunia kamerzysta/fotograf dobry i niedrogi
konto usunięte 2012-02-09 21:29:35
Pytałeś o dobrego i nie drogiego a Natanek nie jest ani dobry ani tani.
konto usunięte 2012-02-10 00:27:03
tani może nie ale dobry tak. był u mnie na weselu. zdjęcia robi bdb
misiek33 2012-02-10 07:23:12
chyba nie wszyscy maja pozwolenie na nagrywanie koscielnych uroczystosci?mozliwe ze sie myle.
konto usunięte 2012-02-10 09:58:30
na ten rok na Komunie szukasz? myślę, że wszyscy ci dobrzy, którym wolno w kościołach kręcić są już zajęci...
konto usunięte 2012-02-10 09:59:31
znajoma w tym roku dziecko do Komunii to wiem, że zaraz we wrześniu po ustaleniu terminu ustalali i zamawiali takie sprawy
hermess 2012-02-10 10:19:46
Proszę dzwonić na ten numer 695013171. Z tego co wiem to ma jedna niedzielę wolną w maju. Może akurat ten termin będzie wolny.:)
konto usunięte 2012-02-10 11:58:59
Uprawnienia do filmowania w czasie liturgii, to akurat najmniejszy problem. Prawie każdy operator i fotograf je posiada.
konto usunięte 2012-02-10 13:14:08
a co znaczy niedrogi???15 lat temu za film z komuni placilo sie 30zl.a bylo 50 dzieci do komunii, paliwo, prad elektryczny, zywnosc w jakiej byla cenie, teraz jest 12 dzieci do komunii kamerzysta krzyczy 40 zl i wydaje sie ze drogo, komunie sa filmowane co roku, dlaczego nie bierzecie tego samego fotografa jezeli zrobil dobrze, ano szukacie taniej wiec dobry fotograf kamerzysta jedzie do pracy na budowie za granice a zostaja ci co kupili sprzet czesto na dotacje i juz sa profesjonali do tego tani bo chcac zlapac klienta schodza z ceny,ani nie ma w pytaniu ile dzieci,ani nie ma gdzie komunia, trzeba przeciez dojechac a paliwo coraz drozsze tylko gdzie tani, w kazdej gminie dziala po kilku fotografow, kamerzystow wiec po co szukac na portalu,
Video 2012-02-10 16:43:49 Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
bet 2012-02-10 18:16:41
Profesjonalne usługi fotograficzne
Proszę dzwonić pod numer tel.506-05-42-48:)
cobra876 2012-02-10 20:20:49
siwa nie napisalas czy szukasz prywatnie dla siebie czy dla wszystkich dzieci komunijnych bo jak prywatnie to nie w karzdej parafi proboszcz sie zgadza zeby mu sie ktos platal dodatkowo po kosciele. ksiadz ma swoje wymagania i z tego co wiem to na takich uroczystosciach jest z roku na rok ten sam kamerzysta.
abdulwisimulaha 2012-02-10 22:51:51
Abyście się czasem nie posikali kamerzyści jak i klienci:
Na karzdej komunii jest kamerzysta co robi zdjęcia i kręci film (nie kręci się po kościele jak nie jeden "spec" co nie umie zachować się w kościele) a od takowego można kupić zdjęcia, czy nagranie i po temacie, ja też miałem i mam jeszcze dzieci co pójdą do pierwszej komunii i pamiątki mają i będą mieć.
Ach Ci ludzie, jedni nie mają co jeść a drugim się w zupach przewraca.
konto usunięte 2012-02-11 10:06:29
śmieszne śiwa czyli pani co szuka kamerzysty w innym miejscu pyta kiedy komunia bo chce lokal zarezerwować, jezeli mam dziecko do komunii to chodzi na religie moge zapytac ksiedza, przeciez to tez zalezy od rodicow, a ty na portalu pytasz kiedy komunia, ludzie w jakim wy zyjecie swiecie, swiecie komputerow , nie mozna spytac innego rodzica kiedy ustalili komunie jezeli z jakiegos powodu nie moglam isc na zebranie, ja proponuje zrobie wam zdjecia i film przez portal limanowski nie bede wychodzil z domu nie musze isc do kosciola a bedzie bardzo tanio:ha ha ha kto przebija moja oferte
siwa018 2012-02-13 18:36:51
po pierwsze- mogę pytać na forum o co chcę, po drugie-mamy takie czasy a nie inne a warto sprawdzić oferty zanim się decyzję podejmie.komunia dziecka to teraz jest spory wydatek a jeżeli ktoś nie ma o tym zielonego pojęcia to niech lepiej siedzi cicho.
abdulwisimulaha 2012-02-13 22:03:43
Cicho wszędzie,głucho wszędzie,
co to będzie,co to będzie >:-D
Trucizna 2012-02-14 09:01:51
Jeżeli chodzi o fotografa, to polecam http://www.tgfoto.pl/.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]