10°   dziś 7°   jutro
Poniedziałek, 25 listopada Erazm, Katarzyna, Elżbieta, Klemens
4296

Porady

Kultura słowa

edi60 2014-04-06 12:45:37
chciałem poruszyć temat kultury słowa wypowiedzi i komentarzy na limanowa.in/oraz anonimowości wypowiedzi szkalujących dobro osobiste które to moim zdaniem powinno być ze ta osoba która to robi a ma dowody na rozne sprawy powinna pod swoja wypowiedzia podpisac się z imienia i nazwiska a nie ublizac drugiemu
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Kultura słowa
edi60 2014-04-06 12:49:24
ja pierwszy tu jestem który swoja podobizna urealniam swoje wypowiedzi i komentarze bo niemam nic do ukrycia mysle ze wielu tez tak postapi ???
konto usunięte 2014-04-06 13:20:06
I tu się mylisz ! Nie jesteś pierwszy !:-)
konto usunięte 2014-04-06 13:28:36
Jesteś daleko z tyłu.
Doriska nie tylko zamieściła swój wizerunek, ale podała adres, numer telefonu, opisała siebie, córkę i psa.
edi60 2014-04-06 14:12:00
@siezacznie pewnie niema sprawy jestem za ,wiem o tym ze Doriska udostepnila swoje dane ale w danej chwili wyleciało mi z glowy a przy okazji POZDRAWIAM DORISKE I JEJ RODZINE
edi60 2014-04-06 22:38:34
hahaha widze ze temat poruszony przezemnie nie znalazł odzewu widać ze każdy ma cos do ukrycia
bearchen 2014-04-06 23:15:34
Formuluj swoje komentarze bezposrednio do nickow, ktore masz na mysli. Piszac "ze każdy ma cos do ukrycia"
obrazasz osoby, ktore pojawiaja sie na forum sporadycznie, nie obrazaja, nie szkaluja i pewnie tez nie maja nic do ukrycia.
edi60 2014-04-07 23:06:25
@bearchen nie wiem dlaczego poczułaś się obrazona przecież to nie tyczy się do ciebie chyba ze poczuwasz się do winy i masz jakies grzechy Mnie chodzi o to jak niektórzy ukrywając się pod Nickiem pozwalają sobie za dużo ublizajac niektórym osobom a nie majac na to dowodow .wychodzę z założenia ze jeżeli masz cos albo wiesz na 100% ze druga osoba popelnila jakiś przekręt lub przekroczyla swoje uprawnienia i taka osobe wymieniasz podajac imie i nazwisko to ty tez się podpisz i udostepnij swoje dane osobowe ,wlasnie to mam namysli tak powinien każdy postapic oraz tez o kulture wypowiedzi tzn zachować standarty słowa nie uzywajac słow powszechnie uważanych za wulgarne bo tu na portal wchodzą tez dzieci i czytają A NATOMIAST niemam nic co do pisowni czy tez stylistyki ,gramatyki pisanych komentarzy bo w komentarzach nie oto chodzi tylko o sedno poruszanej sprawy a każdy pisze czy tez formuuje zdanie jak umie ,często tez komentarza sa pisane w pospiech wiec o błędy nie trudno to nie sa wypracowania z polonistyki tylko i wyłącznie same komentarze do wydarzen TAKZE JEZELI KOGOS URAZILEM CZY TEZ KTOS POCZUL SIE PONIZONY TO PRZEPRASZAM mysle ze teraz mnie zruzumieliscie cochcialem wyrazić =POZDRAWIAM WSZYSTKICH =
edi60 2014-04-07 23:16:27
Jeszcze dodam ze p.redaktor K.TOP.... zna mnie osobiście także moje dane może udostepnic jeżeli bym przekroczył swoje uprawnienia czy tez naruszył dobro osobiste danej osoby
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]