4296
Porady
Kultura słowa
edi60 2014-04-06 12:45:37
chciałem poruszyć temat kultury słowa wypowiedzi i komentarzy na limanowa.in/oraz anonimowości wypowiedzi szkalujących dobro osobiste które to moim zdaniem powinno być ze ta osoba która to robi a ma dowody na rozne sprawy powinna pod swoja wypowiedzia podpisac się z imienia i nazwiska a nie ublizac drugiemu
Re: Kultura słowa
edi60
2014-04-06 12:49:24
ja pierwszy tu jestem który swoja podobizna urealniam swoje wypowiedzi i komentarze bo niemam nic do ukrycia mysle ze wielu tez tak postapi ???
konto usunięte
2014-04-06 13:20:06
I tu się mylisz ! Nie jesteś pierwszy !:-)
konto usunięte
2014-04-06 13:28:36
Jesteś daleko z tyłu.
Doriska nie tylko zamieściła swój wizerunek, ale podała adres, numer telefonu, opisała siebie, córkę i psa.
Doriska nie tylko zamieściła swój wizerunek, ale podała adres, numer telefonu, opisała siebie, córkę i psa.
edi60
2014-04-06 14:12:00
@siezacznie pewnie niema sprawy jestem za ,wiem o tym ze Doriska udostepnila swoje dane ale w danej chwili wyleciało mi z glowy a przy okazji POZDRAWIAM DORISKE I JEJ RODZINE
edi60
2014-04-06 22:38:34
hahaha widze ze temat poruszony przezemnie nie znalazł odzewu widać ze każdy ma cos do ukrycia
bearchen
2014-04-06 23:15:34
Formuluj swoje komentarze bezposrednio do nickow, ktore masz na mysli. Piszac "ze każdy ma cos do ukrycia"
obrazasz osoby, ktore pojawiaja sie na forum sporadycznie, nie obrazaja, nie szkaluja i pewnie tez nie maja nic do ukrycia.
obrazasz osoby, ktore pojawiaja sie na forum sporadycznie, nie obrazaja, nie szkaluja i pewnie tez nie maja nic do ukrycia.
edi60
2014-04-07 23:06:25
@bearchen nie wiem dlaczego poczułaś się obrazona przecież to nie tyczy się do ciebie chyba ze poczuwasz się do winy i masz jakies grzechy Mnie chodzi o to jak niektórzy ukrywając się pod Nickiem pozwalają sobie za dużo ublizajac niektórym osobom a nie majac na to dowodow .wychodzę z założenia ze jeżeli masz cos albo wiesz na 100% ze druga osoba popelnila jakiś przekręt lub przekroczyla swoje uprawnienia i taka osobe wymieniasz podajac imie i nazwisko to ty tez się podpisz i udostepnij swoje dane osobowe ,wlasnie to mam namysli tak powinien każdy postapic oraz tez o kulture wypowiedzi tzn zachować standarty słowa nie uzywajac słow powszechnie uważanych za wulgarne bo tu na portal wchodzą tez dzieci i czytają A NATOMIAST niemam nic co do pisowni czy tez stylistyki ,gramatyki pisanych komentarzy bo w komentarzach nie oto chodzi tylko o sedno poruszanej sprawy a każdy pisze czy tez formuuje zdanie jak umie ,często tez komentarza sa pisane w pospiech wiec o błędy nie trudno to nie sa wypracowania z polonistyki tylko i wyłącznie same komentarze do wydarzen TAKZE JEZELI KOGOS URAZILEM CZY TEZ KTOS POCZUL SIE PONIZONY TO PRZEPRASZAM mysle ze teraz mnie zruzumieliscie cochcialem wyrazić =POZDRAWIAM WSZYSTKICH =
edi60
2014-04-07 23:16:27
Jeszcze dodam ze p.redaktor K.TOP.... zna mnie osobiście także moje dane może udostepnic jeżeli bym przekroczył swoje uprawnienia czy tez naruszył dobro osobiste danej osoby
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź