17°   dziś 20°   jutro
Wtorek, 19 maja Iwo, Piotr, Mikołaj, Celestyna, Urban, Iwona
2225

Wydarzenia

Łączenie SARMów w stacki – jak mądrze połączyć środki na redukcję i masę?

Eva2314 2026-05-18 12:54:47
Witka, dzisiaj pogadamy o zaawansowanym podejściu do tematu, czyli o tworzeniu tzw. stacków. Kiedy poznamy już działanie poszczególnych substancji solo, możemy zacząć łączyć SARMy w pary, aby uzyskać efekt synergii, gdzie jeden środek potęguje działanie drugiego. Sam przetestowałem genialny stack redukcyjny, który zrobił ze mnie żyletę na lato, a mianowicie połączenie Ostaryny z Cardarine. Ostaryna dbała o to, żebym nie palił ciężko wypracowanych mięśni na głębokim deficycie kalorycznym, natomiast Cardarine dawało mi potężną wydolność do robienia ciężkich treningów i podkręcało metabolizm tłuszczów. Efekt przeszedł moje oczekiwania – ubytek wagi był czysty, bez utraty siły i objętości mięśnia. Z kolei na masę świetnie sprawdza się miks LGD-4033 z MK-677. Wszystkie te komponenty w najwyższej czystości chemicznej zamawiam zawsze bezpośrednio z witryny https://kupsteroidy.pl/kategoria-produktu/sarmy/ . Pamiętajcie tylko, żeby nie łączyć dwóch bardzo mocno blokujących środków na raz, bo ucierpi na tym Wasze samopoczucie.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]