5°   dziś 10°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
4296

Porady

Lakiernik Samochodowy - jaki???

bilon020 2012-07-11 11:06:06
Witam, zna ktoś dobrego lakiernika samochodowego w Limanowej?? Dokładnie chodzi mi o dobranie dobrego koloru do auta??? Najlepiej prosiłbym o adres i numer tel.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Lakiernik Samochodowy - jaki???
djdeejay 2012-07-11 11:10:49
W Limanowej nie testowałem, ale w Kasinie Wielkiej - Chrustek&Szura - robili mi z Fordem, białym, ale lekko pozółkniętym, po malowaniu elementu kolor tak dobrany, że nie pozna :)
bilon020 2012-07-11 11:20:31
a był ktoś może na Grunwaldzkiej u Odziomka ??? tam też dobierają kolor???
bilon020 2012-07-11 11:31:04
chodzi tylko o dobranie lakieru i orientuje się ktoś ile takie coś kosztuje??
DzikiJano 2012-07-11 11:34:30
Witaj, na Lipowym jest bardzo dobry lakiernik nazwisko Kaputa- polecam zdecydowanie
DzikiJano 2012-07-11 11:35:22
Odziomka raczej odradzam...
bilon020 2012-07-11 11:53:52
ok, a polećcie jakiś dobry sklep motoryzacyjny, np. z dywanikami, pokrowcami na kierownice itd. i czy np. takie coś też kupie??

http://moto.allegro.pl/siatka-alu-tuningowa-25100-cm-duzy-romb-i2439495024.html
bilon020 2012-07-11 11:53:57
ok, a polećcie jakiś dobry sklep motoryzacyjny, np. z dywanikami, pokrowcami na kierownice itd. i czy np. takie coś też kupie??

http://moto.allegro.pl/siatka-alu-tuningowa-25100-cm-duzy-romb-i2439495024.html
wiki15 2012-07-11 12:14:42
Dziki Jano dlaczego odradzasz Odziomka? Podaj konkretne argumenty. Ja kilka razy malowałam u niego samochód i za każdym razem byłam bardzo zadowolona. Moj tata też korzystał z jego usług zarówno lakierniczych jak i spawalniczych i ocenia go bardzo pozytywnie. Moim zdaniem facet zna się na rzeczy. I jest tanszy od innych. Profesjonalnie podchodzi do sprawy, potrafi doradzic, wywiązuje się z terminów. Jak dla mnie ok.
konto usunięte 2012-07-11 12:26:56
Ani Kaputa ani Odziomek nie dobierają lakierów do aut. Takie rzeczy załatwia się w mieszalniach lakierów samochodowych, np. w Arce lub u Majdy.
A jeśli chodzi o lakierników to polecam obydwu wyżej wymienionych panów. Napewno nie polecam Pałki ze Starej Wsi- powiedziałbym: nieuprzejmy, nie wywiązuje się z terminów, a i jakośc jego usług nie jest na najwyższym poziomie. no i nie uznaje reklamacji! wina zawsze leży po stronie klienta.
alim 2012-07-11 12:37:22
Dziki Jano- cóż za zaangażowanie, zakładać konto celowo do tego tematu by odpowiedzieć na pytanie https://img.limanowa.in/img/emotikony/help.png"> jak dla mnie co najmniej dziwne 8o https://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png">
pawelku 2012-07-11 17:01:05
Ja miałem autko malowane u Odziomków i jestem bardzo zadowolony.

-Co do terminów to przecież normalne że takich robót jak malowanie nie da się dokładnie wymierzyć w czasie.

-Co do dobrania koloru to myślę że powinien zająć się tym ten co będzie Ci malował, w mieszalniach różnie to bywa....

Pozdrawiam....
a i jakby co to nie jestem z Limanowej, żeby potem nie było, że to reklama - to jest tylko i wyłącznie moja opinia na ten temat.
:):D
fcbfan 2012-07-11 21:28:59
Ja również bardzo polecam Odziomka, jeśli chodzi o końcowy efekt - bylem mile zaskoczony, naprawde ekstra, a druga sprawa to wywiązywanie się z terminów, jak było powiedziane tak się skończylo. Bardzo podobał mi się też kontakt, przed robotą zostałem o wszystkim poinformowany :D
Jacek456 2015-12-11 10:37:55
Spetz jest bardzo dobrym warsztatem lakierniczo-blacharskim. Trzy warstwy lakieru położyli bardzo pięknie. Lakierowana była maska, błotnik i pęknięty zderzak. Samochód wygląda jak nowy, żadnych różnic w kolorach.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]