1319
Hyde Park
Laserowe usuwanie żylaków
jagnate 2024-11-06 12:51:12
Hej, od dłuższego czasu zmagam się z żylakami na nogach i zastanawiam się nad zabiegiem laserowym. Czy ktoś z was miał taki zabieg i może powiedzieć, czy to działa? Mam trochę obaw, bo słyszałam różne opinie – jedni mówią, że efekt jest długotrwały, a inni, że żylaki i tak wracają po czasie. No i ciekawi mnie, czy sam zabieg jest bolesny?
Re: Laserowe usuwanie żylaków
mariab
2024-11-06 17:36:57
Cześć, ja miałam zabieg laserem na żylaki i ogólnie jestem zadowolona z efektów. Faktycznie, żylaki zniknęły, ale od razu powiem, że trzeba liczyć się z rekonwalescencją i noszeniem specjalnych pończoch przez kilka tygodni. Co do bólu, sam zabieg był do zniesienia – raczej dyskomfort niż jakiś wielki ból, ale wiadomo, że każdy ma inną tolerancję. Na razie efekt się utrzymuje, ale warto dbać o profilaktykę po zabiegu, żeby żylaki nie wracały.
https://e-lubon.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/23987_kiedy-warto-zdecydowac-sie-na-usuwanie-zylakow-wazne-informacje-dla-pacjentow-.html
Ogólnie więcej informacji o polecanych metodach usuwania żylaków znajdziesz na tej stronie.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź