Bożenko , ktoś kto mówi o świętości, nie wyzywa innych od zdzir, to bardzo brzydko. Fajnaanja - odpowiedź na Twoje pytania - Bożenka ma grubo po siedemdziesiątce
Chociaż mama wciąż go głaska,
ciężki problem go wciąż boli-
bo miast mówić - ciągle mlaska,
a co dotknie - wnet spier..
I ostatnio dał w tym polot,
za co Wawel teraz ma,
bo spierd.. swój samolot,
wcześniej nim ścinając drwa!
szczerze mówiąc zatkało mnie BOZENKA co Ty w ogóle piszesz !! a poza tym taki jest nasz naród o zmarłych źle się nie mówi i dlatego przez ostatni tydzień takie fanaberie mówili ja już ich po 2 dniach słuchać nie mogłem. A według mnie największym z Polaków był Jan Paweł 2 a nie jakiś Kaczyński który z całym szacunkiem ale nawet na Wawel nie zasłużył a Ty ze świętością wyskakujesz nie no masakra....
Do Bożenka - inaczej byś pyskowała, gdybyś rozmawiała ze mną twarzą w twarz... Nie zniżę się do twojego poziomu i nie będę cię obrażać na forum publicznym, ale jestem gotowa i czekam na zaproszenie...
Bozenka..kobieto..jakich cudów dokonał Lech Kaczyński??jakie santo subito??Nasz papież Jan Paweł II był większą osobistością i posiada bodajże wszystkie przesłanki do bycia świętym, a sama widzisz jakie są problemy i jak wydłuża się jego beatyfikacja...
Hej Bozenka, imie masz ladne ale chyba powinnas wyjechac gdzies daleko na wakacje i odpoczac. W przeciwnym razie czeka Cie wizyta u dobrego specjalisty.
Bożenka czy ciebie nie pop...oliło?? W tym momencie to przeginasz!! Ten tytuł należał do papieża a nie do kaczyńskiego który był w przeszłości SBkiem!! Troszkę historii się poucz dziewczynko i mediów nie słuchaj tak z zapartym tchem. Bo widzę że we wszystko wierzysz co mówili w tym tygodniu w tv.