2174
Wydarzenia
Legislacyjny populizm (pijanych kierowców)...mediów czy polityków...?
pawell 2014-01-04 19:52:54
...masz coś do powiedzenia "jeżyku"?
Re: Legislacyjny populizm (pijanych kierowców)...mediów czy polityków...?
konto usunięte
2014-01-05 06:30:37
Myślę, że powinno się szczególnie "trzepać" tych jadących od strony Starej Wsi. Są pewni, że jak jeżdżą szwedzkimi samochodami to muszą być bezpieczni :D
konto usunięte
2014-01-05 08:29:54
To jest populizm i jednych i drugich. Daleki jestem od bronienia jeżdżących "na fali" jednak prawo jest dla nich skrajnie niekorzystne. Jeśli stwierdzi się alkohol u któregokolwiek kierowcy to jest to przyczyna wypadku bez względu na okoliczności. Ciekawy jestem Ile policja zabiera z tego powodu praw jazdy w stosunku do wszystkich kierowców, bo moim zdaniem problem dotyczy nałogowców którzy powinni mieć jakąś opinię przy odzyskiwaniu prawa jazdy.
konto usunięte
2014-01-06 11:45:05
:D Wiślak hehe :D Co ty gadasz :P
pawell
2014-01-06 16:22:55
...no cóż...Koreańczyk łapie szybciej niż tubylec...widocznie nie "czuje" pocztowej okoliczności...
na dzisiaj dobranoc dzieciom z regionu.
na dzisiaj dobranoc dzieciom z regionu.
filutek
2014-01-06 19:29:21
Ja nie mogę zrozumieć jednej rzeczy. Dlaczego polskie prawo nakazuje ukrywać twarze ochlajów?
Przykład, sławetna pani co wjechała do przejścia podziemnego w Warszawie, utajniona Izabella C. Już kilka razy zatrzymana, a dalej jej wizerunek jest utajniony.
Gdy tę panią zatrzymano już dwa razy w USA to i adres jest podany i zdjęcie bez czarnego paska, a i pełne dane osobowe i adres na stronie internetowej są dostępne.
http://mugshots.com/US-Counties/Florida/Palm-Beach-County-FL/Izabella-Chmielewska.57623678.html
Jesteś alkoholowym idiotą, to dlaczego wszyscy nie mają o tym wiedzieć?
Przykład, sławetna pani co wjechała do przejścia podziemnego w Warszawie, utajniona Izabella C. Już kilka razy zatrzymana, a dalej jej wizerunek jest utajniony.
Gdy tę panią zatrzymano już dwa razy w USA to i adres jest podany i zdjęcie bez czarnego paska, a i pełne dane osobowe i adres na stronie internetowej są dostępne.
http://mugshots.com/US-Counties/Florida/Palm-Beach-County-FL/Izabella-Chmielewska.57623678.html
Jesteś alkoholowym idiotą, to dlaczego wszyscy nie mają o tym wiedzieć?
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź