1994
Tematy archiwalne
Limanowa.in na tabletach
zealot 2012-06-30 23:15:20
Słabo działa, aktualności się pokazują puste i bez zdjęć, i reklamy wszystko przesłaniają. zróbcie coś z tym :>
Re: Limanowa.in na tabletach
xobywatel
2012-07-10 15:37:17
Ten portal nie jest dostosowany do większości urządzeń mobilnych, więc akurat mnie to nie dziwi że nie działa. Jaki projektant-programista taki portal;)
djdeejay
2012-07-10 15:58:10
Zaktualizuj wtyczki, ew. przeglądarkę. Mi nawet na Xperia X8 działa w pełni na przeglądarce Maxthon, choź na operze też chyba :)
xobywatel
2012-08-05 13:58:52
Błagam wypowiadaj się chociaż z sensem... przemyśl najpierw a potem pisz. Strona nie działa poprawnie na urządzeniach z iOS i na dużej części Android Family. I nie jest to wina przeglądarki (bo testowałem na najnowszych wersjach oraz wersjach beta/alfa) tylko źle napisanego portalu - nie dostosowanego do urządzeń mobilnych. @zealot ma rację
konto usunięte
2013-12-03 09:48:17
W sumie odkopuję stary temat, ale faktycznie portal wygląda kiepsko na urządzeniach mobilnych, z których korzysta teraz wiele osób. Dlatego nasuwa mi się pytanie, czy są w planach jakieś zmiany lub czy może istnieje jakieś API, żeby można go było wykorzystać w aplikacji natywnej jak np. gazeta.pl. Wiem, że to może trochę przerost formy nad treścią, ale byłoby to bardzo wygodne.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź