4296
Porady
Limanowa straciła super stomatologa
konto usunięte 2015-08-12 11:28:37
Stało się....kolega dziś poinformował mnie ,że mój ulubiony i niedawno odkryty przez siebie stomatolog już nie przyjmuje w Limanowej....Chodzi o pana Filipa Obrąpalskiego.
Tym samym wiele osób stracilo stomatologa...Czy ktoś wie coś więcej ??Gdzie Pan Filip teraz przyjmuje?
Tym samym wiele osób stracilo stomatologa...Czy ktoś wie coś więcej ??Gdzie Pan Filip teraz przyjmuje?
Re: Limanowa straciła super stomatologa
logina
2015-08-12 22:53:32
W rejestracji powiedziano mi: Pan Filip juz u nas nie przyjmuje. Nie będzie go juz w Limanowej.
A dzwoniłam, by umówic wizytę kontrolną, o ktorej kilka miesięcy wcześniej rozmawiałam z panem Filipem - ani słowem wtedy nie wspomniał, że go już tu nie będzie.
Wielka szkoda, bo naprawdę to dobry stomatolog.
A dzwoniłam, by umówic wizytę kontrolną, o ktorej kilka miesięcy wcześniej rozmawiałam z panem Filipem - ani słowem wtedy nie wspomniał, że go już tu nie będzie.
Wielka szkoda, bo naprawdę to dobry stomatolog.
konto usunięte
2015-08-13 07:55:43
Logino pozostaje nam chyba jezdzić do Krakowa gdzie teraz przyjmuje:)
Ceny jednak w Krakowie zabójcze:)Ciekawe czy on też zmienił stawki i dostosował do krakowskich.
Jest też druga możliwość:wybrać jego matkę albo brata:)
Ceny jednak w Krakowie zabójcze:)Ciekawe czy on też zmienił stawki i dostosował do krakowskich.
Jest też druga możliwość:wybrać jego matkę albo brata:)
g11
2015-08-13 10:39:22
Własnie ostatnio dzwoniłam chciałam sie umówić do Pana Filipa ale już nie przyjmuje więc umówiłam się do Pana Patryka,czy ktoś leczył może u niego zęby??
logina
2015-08-13 12:13:32
@Wege617: Wiesz może, gdzie w Krakowie przyjmuje teraz pan Filip? Dane podane w "Znanym lekarzu" niestety są nieaktualne.
Też zapisałam się do pana Patryka, czekam na wizytę. W gabinecie przyjmuje jeszcze jedna pani stomatolog (nie pani Obrąpalska)
Też zapisałam się do pana Patryka, czekam na wizytę. W gabinecie przyjmuje jeszcze jedna pani stomatolog (nie pani Obrąpalska)
pati232
2015-08-13 17:27:26
Pan Patryk też jest bardzo dobrym stomatologiem, ale co za tym idzie ceny są dość wysokie.
logina
2015-08-13 22:47:19
Tzn? Mozesz podać przykładowe ceny u p. Patryka?
konto usunięte
2015-08-14 15:17:07
Logino na necie wyskakuje ,że Filip przyjmuje w Podedworzu w Krakowie...ale nie wiem czy to pewne.Trzeba zadzwonić.
Patryk to młodszy brat Filipa i tez zastanawiam się jakie ma ceny i czy wyższe niż Filip.Pan Filip potrafił leczyć zęby pod mikroskopem w normalnej cenie leczenia kanałowego.W Krakowie leczenie pod mikroskopem od razu dużo droższe,TYLKO DLATEGO ,ŻE POD MIKROSKOPEM :(
Patryk to młodszy brat Filipa i tez zastanawiam się jakie ma ceny i czy wyższe niż Filip.Pan Filip potrafił leczyć zęby pod mikroskopem w normalnej cenie leczenia kanałowego.W Krakowie leczenie pod mikroskopem od razu dużo droższe,TYLKO DLATEGO ,ŻE POD MIKROSKOPEM :(
na44
2015-08-15 23:52:10
Oj tak oj tam. Jest wielu innych dobrych.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź