no wiesz zakladajac taki watek mysle ze nies podziewasz sie na nim pozytwnych wpisow o tej limanowskiej instytucjii wiec dalej idac w mioim wywodzie jak myslisz jak jest ? wiec na tym mozna zakoonczyc forumowanie na ten temat ....
cóz dużo pisać "wielcy"wojownicy stojący w krzakach , jadący na sygnale ale jak się biją to za dzewem stoją i patrza kiedy interweniować(oczewiście w tedy kiedy już nikogo nie ma na polu walki)niejeden wyglądem przypomina dzieciaka z podstawówki ale i swoje zachowanie to poprostu żenada cóąż kryją się nawzajem dużo by pisać lecz szkoda mojego pisania bo chyba każdy z nas ma wyrobioną o nich opinie w 80%napewno nie najlepszą
najwiekszy kozak to taki wysoki z mlynnego.... wydaje mu sie ze jest ze jest w limanowej najwazniejszy i najbardziej zajebisty ...ale tylko mu sie wydaje hehehe
Zostałem ukarany przez Panią policjantkę za wyprzedzanie na lini przerywanej, czy w powiecie Limanowa należy wyprzedzac na linii ciągłej.W dodatku Pani policjant nie umiała się przyznac do błędu który przecież może każdy popełnic.
Zostałem ukarany przez Panią policjantkę za wyprzedzanie na lini przerywanej, czy w powiecie Limanowa należy wyprzedzac na linii ciągłej.W dodatku Pani policjant nie umiała się przyznac do błędu który przecież może każdy popełnic.