1337
Hyde Park
mandaty-policja limanowa
sweetfocia 2015-05-20 19:21:04
Niestety mandaty płacone są na urząd wojewódzki.
Więc starostwo dalej biedne. :P
Więc starostwo dalej biedne. :P
Re: mandaty-policja limanowa
sweetfocia
2015-05-20 19:50:40
Gdybyś nie wiedział komu zapłacić, to podam ci namiar.
Małopolski Urząd Wojewódzki w Krakowie
31-156 Kraków, ul. Basztowa 22
nr konta 79101012700011112231000000
w opisie napisz "mandat karny" i swój nr PESEL.
Jeżeli płaciłbyś z cudzego konta należy podać swoje dane.
Małopolski Urząd Wojewódzki w Krakowie
31-156 Kraków, ul. Basztowa 22
nr konta 79101012700011112231000000
w opisie napisz "mandat karny" i swój nr PESEL.
Jeżeli płaciłbyś z cudzego konta należy podać swoje dane.
Re: mandaty-policja limanowa
jerrymszana
2015-05-20 20:11:43
chciałbym zapytać o Wasze odczucia na temat policji limanowskiej i, mandatów za przechodzenie prze ulicę.
zapłaciłem 50 zł za"niewłasciwe" spacer po ul. Fabrycznej w Mszanie Dolnej. Oprócz mnie zapłaciło trochę uczniów. dodam tylko ze to mało ruchliwa droga i wiekszość chodzi tą ulicą.
Nie chodzi mi o wysokość kary, ale nie moge sie oprzeć przekonaniu, że szukają kasy jak najmniejszym kosztem ci nasi wlodarze z powiatu. Nie spodziewam sie niczego dobrego po policjantach, którzy raczej intelektualistami nie są. Ktos wyżej musiał wymysleć system "ciągnienia" kasy"
Jakie jest Wasze doświadczenie?
chciałbym zapytać o Wasze odczucia na temat policji limanowskiej i, mandatów za przechodzenie prze ulicę.
zapłaciłem 50 zł za"niewłasciwe" spacer po ul. Fabrycznej w Mszanie Dolnej. Oprócz mnie zapłaciło trochę uczniów. dodam tylko ze to mało ruchliwa droga i wiekszość chodzi tą ulicą.
Nie chodzi mi o wysokość kary, ale nie moge sie oprzeć przekonaniu, że szukają kasy jak najmniejszym kosztem ci nasi wlodarze z powiatu. Nie spodziewam sie niczego dobrego po policjantach, którzy raczej intelektualistami nie są. Ktos wyżej musiał wymysleć system "ciągnienia" kasy"
Jakie jest Wasze doświadczenie?
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź