1995
Tematy archiwalne
miałeś JAREK złoty róg....
skorpion 2010-09-09 05:55:30
..ostał Ci się tylko KOT !!!-samozagłada kacyka,niedawny idol małopolski,czy wam teraz nie wstyd wyznawcy kaczek?
Re: miałeś JAREK złoty róg....
dionelwa
2010-09-09 07:52:04
skorpion jesteś gorszy od kaczek. powiedziałbym wnet iż wszystko co najgorsze w typowym lachu skumulowało się w tobie niczym wrzód na dupie. bez urazy lecz patrząc na historię twoich wypowiedzi to ja bym spalił się ze wstydu że takie głupoty i pierdoły wypisuję. A do dam iż jestem typowym a policzycznym człowiekiem i w głęboko w d..... mam czy jest prawica czy lewica czy kontrasojusz lewicy prawej strony zgrupowania socjalistycznego czy nawet satanistycznego.
skorpion
2010-09-09 07:59:20
coś z woor...
chlop
2010-09-09 08:00:40
pis to partia tchórzy , żaden z członków tej partii z prezesem na czele nie mieli odwagi poinformować p.Jakubiak o zawieszeniu.Wstyd .HEJ
skorpion
2010-09-09 08:00:47
proste nie cierpię gejów!!!
dionelwa
2010-09-09 08:06:39
stowarzyszenie podziemia limanowskiego oddział sowliny klub wesołego mocherowego nie bereta czyli człowiek mieszkaniec ziemi.
Odznaczony najgłupszym orderem wariackiego śmiechu oraz naznaczony krzyżem wirtuti krakowskiego przedmieścia tylko został usuniety bo mi nie do twarzy z tatuażem.
I jako jedyny będę pochowany na cmentarzu z obrzędem w stylu islamskim wykonanym przez żyda urodzonego w niemczech o imieniu Adolf.
dionelwa
2010-09-09 08:11:34
Skorpion czytaj między wierszami moje wypowiedzi są niczym lustro. I pokazują twoje posty może troche ubarwione i bardziej śmieszne ale na takim samym poziomie. Krowa która dużo ryczy a mało mleka daje. Zamiast tyle plugawców rzucać na prawo i lewo zrób coś i zacznij od swojego podwórka . Może zostań kandydatem na burmistrza lub na posła i zrób coś a nie zaśmiecaj forum tymi beznadziejnymi i wyrwanymi z konteksty hasłami z lat 60 prl niczym geremek na podium w czasie przemarszu młodych socjalistów.
skorpion
2010-09-09 08:25:01
Adolfek urodził się w Austriiii...a syndrom winy pomieszał Kaczyńskiemu zmysły i tyle...zrobił Was w balona.
dionelwa
2010-09-09 08:31:17
kogo was - bo chyba bardziej cibie niż mnie. jak komuś się wierzy i on tego nie robi jest się rozczarowanym ja mu nie wierze więc się nie rozczarowałem a co do twojego nawracania ludzi by mu nie wierzyli to robisz opdwrotnie każdy twój post tylko go reklamuje więc robisz mu większą reklamę zaczynam wierzyć za to iż ty jesteś zwolenikiem kaczek i robisz tylko sdzum i reklamę by zebrać więcej zwolenników.
skorpion
2010-09-09 08:46:51
może jestem "posłem" tej sekty a może osłem???
skorpion
2010-09-09 08:48:40
a reklamę to on ma u tatusia z Torunia!!!
dionelwa
2010-09-09 11:23:42
A więc jednak skorpion jest zagorzałym fanatykiem kaczek w sosie w łasnym wydło się . Gdybym był polityczny z rozpaczy zapisał bym się do Platformy samoobrony krzyża usuniętego z szczytu Rys-ów lub irysów
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź