1994
Tematy archiwalne
Mieszkanie parterowe z niskim balkonem i zabezpieczenie przed włamaniem
konto usunięte 2015-05-19 06:15:47
Problem jest taki, że posiadam mieszkanie z niskim balkonem i cały czas mam stracha, że ktoś się włamie - co nie byłoby specjalną trudnością. Wprawdzie jest ubezpieczone, ale TU nie zwraca za wszystko (np biżuterię). Alarm? Tylko jaki?
Re: Mieszkanie parterowe z niskim balkonem i zabezpieczenie przed włamaniem
djdeejay
2015-05-19 10:29:48
Zaraz tu będzie pełno wpisów z reklamami i reflinkami w stylu:
"Ja osobiście kupiłem taki alarm u nich www.adresmojejstronyzebynabicsobiewyswietlenia.na.naiwniakach.pl. Rzetelni i uczciwi!11oneone!"
Oczywiście takich wpisów będzie z 5 i w żadnym nie znajdziemy sensownej odpowiedzi, bo jaką sensawną odpowiedź można znaleźć w linkach z reklamą?
Ja osobiście od siebie nic nie polecę, bo się nie znam, ale też wyczuwam, że ten temat to tylko specjalna podpucha dla reklamiarzy.
"Ja osobiście kupiłem taki alarm u nich www.adresmojejstronyzebynabicsobiewyswietlenia.na.naiwniakach.pl. Rzetelni i uczciwi!11oneone!"
Oczywiście takich wpisów będzie z 5 i w żadnym nie znajdziemy sensownej odpowiedzi, bo jaką sensawną odpowiedź można znaleźć w linkach z reklamą?
Ja osobiście od siebie nic nie polecę, bo się nie znam, ale też wyczuwam, że ten temat to tylko specjalna podpucha dla reklamiarzy.
Re: Mieszkanie parterowe z niskim balkonem i zabezpieczenie przed włamaniem
konto usunięte
2024-11-16 15:21:47
LEGALNE PRAWO JAZDY ZAREJESTROWANE W SYSTEMIE W CIĄGU 15 DNI
Uzyskanie prawa jazdy wymaga odpowiedniej procedury, ale bez obaw, jeśli. A B C D potrzebujesz uzyskać prawo jazdy w cią. 15 dni bez jazdy do szkoły jazdy, nie więcej zmartwień, możesz skontaktować się z nami przez aby uzyskać więcej
informacji: Priv
Whatsapp: +48 789 398 269
[email protected]
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź