468
Motocykle
Moto kosmetyka ! naprawa motocykli (kosmetyka) itp ! proszę o pomoc !!! męcina limanowa itp !
konto usunięte 2015-02-08 11:13:19
Witam ! posaidam skuter ( zwykły chińczyk) . Kupiłem go po wypadku z rozwalonym przodem i tam z kilkoma pęklnięciami . Silnik itp. zrobiłem po małych kosztach tanie części, Teraz czas na kosmetyke ! kupiłem przód z lampą ( w innym kolorze niż inne plastiki , popękane plastiki tył i do malowania lotka co się wiesza kufer dodatkowy . I teraz pytanie : Gdzie na terenie miasta Limanowa ( męcina itp ) znajdę kogoś kto doprowadzi mi go do idealnego stanu wizualnego ( szpachlowanie , malowanie skręcanie klejenie ) i zrobi to w miare niskimi kosztami ( chinol :P) ! prosze o polecenie mi kogoś z góry dziękuje :) :D
Re: Moto kosmetyka ! naprawa motocykli (kosmetyka) itp ! proszę o pomoc !!! męcina limanowa itp !
sweetfocia
2015-02-08 12:31:49
Ma toto jakąś nazwę?
Re: Moto kosmetyka ! naprawa motocykli (kosmetyka) itp ! proszę o pomoc !!! męcina limanowa itp !
FMX650
2015-02-10 10:55:37
Myślę, że taniej i porządniej będzie kupić nowe plastiki, niż bawić się w spawanie, szpachlowanie i malowanie. W dzisiejszych czasach i to jeszcze do chińczyków plastiki są w niskich cenach, a osoba której dasz moto do roboty, może sobie życzyć niemałe pieniądze. Jest to zabawa jednak zajmuje bardzo dużo czasu. Jeszcze do tego szpachla na plastikach to niezbyt wspaniałe rozwiązanie.
konto usunięte
2015-02-11 10:43:28
chyba tylko pan michał sobie z tym poradzi Motorex. FHU
Zygmunta Augusta 12 Limanowa
886 968 534
Zygmunta Augusta 12 Limanowa
886 968 534
piki
2015-02-13 10:56:21
Na jabłonieckiej 10 jest teraz warsztat MOTOREX
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź