Re: NA GORĄCO
despero
2010-06-27 23:08:46
J.K. zachowywał się jak ślicznotka !!! / bez urazy/ - na wybiegu - myślał,że nazywa się K... i na tym koniu pojedzie! niestety oprócz elektoratu, który uwielbia grę - znajdź mi wroga, a ja się z nim rozprawię - jest ogromna inteligentna grupa ludzi / miałem napisać rzesza, ale to się źle kojarzy!/którzy słyszą to co słyszą! Oprócz tego,że noszą mózg, starają się go ćwiczyć i używać dla dobra ludzi, a nie haseł!!! Jestem za Prezydentrm, który o życiu mówi treściwie i składnie , "albo się mówi, albo się je!!!"
despero
2010-06-28 18:04:32
J.K ma poparcie tam, gdzie ludzie jeszcze marzą o PGR-ach i Komunie! , żeby się nimi ktoś zajął, dał pracę,dowiózł do pracy,bezpłatnie leczył - i powtarzał,że są źli ludzie, przed którymi trzeba ich bronić ! Tego samego języka używa J.K. i ojciec "grzybek halucynek " z Torunia. Wszędzie dookoła czyha ...... wróg ! Ale was ładują - jak chcą !!! w imię "maryji dziewicy" - i jeszcze za WASZE PIENIĄDZE
despero
2010-06-29 16:44:59
Problemem ludzi, którzy popierają J.K. jest to, że w większości są niereformowalni! Mówisz do nich prosto, DUŻYMI LITERAMI, i tak nic z tego nie rozumieją! Zamiast cieszyć się dniem dzisiejszym, zastanawiają się kto ich jutro obrobi, wywiezie,sprzeda! Nienawiść z jaką żyją i są karmieni zwolennicy PIS-u oraz Radia M. jest porażająca !!! Hańba, Dziękuję za taki patriotyzm !