4296
Porady
Naprawa maszyny do szycia
konto usunięte 2012-05-08 08:41:34
Witam. Szukam fachmana od napraw maszyn do szycia.Swoją drogą ciekawe czy jeszcze ktokolwiek takimi naprawami się zajmuje - tyle teraz przecież jest tych super tanich urządzeń na rynku :)
Re: Naprawa maszyny do szycia
ianmahoney
2012-05-08 09:21:49
oj ciężko Ci będzie znaleźć. a jaka to jest maszyna i co się stało?
xyz
2012-05-22 16:40:39
też chętnie się dowiem;):)
pinkfloyd
2012-05-22 19:03:25
Dawniej w IMIE naprawami maszyn do szycia zajmował się pan STANDO z Mordarki-nie wiem,jak obecnie,ale to jego nr.798790550.
edmunt
2014-04-04 11:23:55
polecam Ci skorzystać z
http://serwisko.pl/zgloszenie_awarii_urzadzenia_szukaj_serwisu
na tej stronie bardzo szybko możesz dodać takie zgłoszenie które jest za darmo. Napisz jaki masz problem z maszyną i jak to cenowo wygląda.Odpiszą Ci serwisy a Ty tylko poczekasz na odpowiedź . Dostaniesz różne propozycje cenowe z których będziesz mógł wybrać tą najbardziej korzystniejsza dla siebie. Polecam ja korzystałem bo zgłaszałem awarie laptopa dostałem nawet jedną propozycje od serwisu nie była taka zła ale poczekam na więcej i potem wybiorę tą najtańszą.
http://serwisko.pl/zgloszenie_awarii_urzadzenia_szukaj_serwisu
na tej stronie bardzo szybko możesz dodać takie zgłoszenie które jest za darmo. Napisz jaki masz problem z maszyną i jak to cenowo wygląda.Odpiszą Ci serwisy a Ty tylko poczekasz na odpowiedź . Dostaniesz różne propozycje cenowe z których będziesz mógł wybrać tą najbardziej korzystniejsza dla siebie. Polecam ja korzystałem bo zgłaszałem awarie laptopa dostałem nawet jedną propozycje od serwisu nie była taka zła ale poczekam na więcej i potem wybiorę tą najtańszą.
konto usunięte
2014-04-04 13:07:11
Nie wiem co prawda jak to maszyna, ale jeśli często masz problem z rozregulowaniem to niestety ale szkoda wydawać pieniędzy na naprawy.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź