3°   dziś 6°   jutro
Sobota, 06 grudnia Jarema, Mikołaj, Emilian, Dionizja, Leontyna
2198

Wydarzenia

nc+

grzesiek7868 2013-04-06 12:30:29
Jak wiadomo n polczayło się z cyfrą + . W internecie jest głośno na ten temat . Zwiększają abonament za tą samą a nawet mniejsza liczbę kanałów , oszukują ludzi. Z zerwaniem umowy też łatwo podobno nie jest. Czy ktoś już był w punkcie nc+ który mieści się bodajrze w Sezamie i wie coś wiecej na ten temat ? Jakie jest Wasze opinie ?

Tutaj jeden z artykułów: http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,124630,13686362,Tomasz_Lis_ostro_krytykuje_platforme_NC____Zlodziejstwo.html
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: nc+
emka 2013-04-06 12:56:47
byłam pytałam się, Pan próbował sie bronić, ale i tak stwierdził, że po prostu teraz są umowy droższe a okrojone o sporo kanałów. każdy obecny klient dostanie nową umowę i albo ją zaakceptuje albo może rozwiązać tą starą i podziękować nc+. nawet jeśli ktoś podpisał nową miesiac temu umowę, też dostanie nowe pismo, tylko najpierw podobno wysyłają do tych którzy podpisywali znacznie wcześniej. także sprawdzać skrzynki pocztowe, bo jeśli nie odpowiecie chyba w ciągu 2 tyg to będziecie "szczęśliwymi" klientami kombinatorskiego nc+.
Julek 2013-04-07 13:30:10
A na dole strony cały czas idzie pasek z reklamą NC+ :D
kingkong 2013-04-07 16:33:27
dokładnie, oburzeni klienci zrzeszyli się na facebooku https://www.facebook.com/antyncplus i ślą wypowiedzenia
mari 2013-04-07 16:39:28
Każdy abonent Cyfry czy też N w związku z tak liczymi zmianami regulaminu może wypowiedzieć umowę i nie poniesie żadnych konsekwencji. Tylko trzeba to zrobić bardzo szybko, bo od 1 maja wchodzą nowe pakiety i nie wypowiedzenie umowy będzie oznaczało akceptację otrzymanej propozycji i nowa umowa będzie na okres chyba 18 miesięcy- każdy dotychczasowy abonent powinien otrzymac taką propozycję.
Jeśli chodzi o ten ncplus z Limanowej to przed świętami byłam i prosiłam o zmianę umowy. Wystąpił w systemie jakiś problem z podpisaniem umowy i Panie zobowiązały się do wyjaśnienia sprawy na infolini o oddzwonienie do mnie. Do dziś nie zadzwoniły.
Udało mi się samodzielnie dodzwonić na infolinię i zmieniłam pakiet.
Julek 2013-04-08 13:05:35
A ja uważam, że w naszym porąbanym państwie umów długoterminowych należy unikać jak ognia. Gdzie sie da stosuję prepaid. Ale i tu mogą człowieka rabnąć, tak też i rykoszetem odbiła sie fuzja n i c+, bo w telewizji na kartę zdjęto "Religię TV". Pretensji mieć nie można, bo nie byl w opłacanym pakiecie tylko gratisem, ale ja teraz mogę oszustom z Francji obejmującym mackami też tą platformę w prosty sposób podziękować. Nie zapłacę już ani grosza i bez żadnych próśb i gróźb rozstanę sie z nimi.
W naziemnej będzie ponad 20 programow, to i tak duzo, więc bez TVN Turbo da się żyć. Precz ze złodziejskimi platformami. Tak nawiasem Polsat też nie lepszy od NC+.

Uczciwa telewizja płatna, to taka, gdzie kazdy kanał ma swoja cenę, a ja wybieram te, które chcę, nie pakiety.

Ideałem by było, gdyby wszyscy na raz zrezygnowali z płatnych platform. Co by wtedy nienapasieni lupieżcy zrobili? W telefonii jest konkurencja, bo Play narobił zamieszania , a Virgin Mobile dobił resztę. Jest coraz taniej, a nie moze być tak w telewizji? Cyfra już kiedyś jedna konkurencję pożarła (Wizja tv), teraz następną. Ich trzeba zniszczyć, bo zniszczą nas.
konto usunięte 2013-04-08 13:36:34
Nie ma to jak stary dobry livebox+TV :D
utamita 2013-04-08 19:39:16
a najlepiej to wogole nie miec telewizora - wtedy nie ma umów i problemów :)
artko7 2013-04-11 00:47:30
Po co słać jakieś protesty? Nie podoba się? Jest konkurencja... a w ogóle jak ktoś dobrze wyżej napisał lepiej nie mieć telewizora :-) W Internecie jest wszystko i jest w dodatku WOLNY!;)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]