0°   dziś 4°   jutro
Sobota, 23 listopada Adela, Klemens, Klementyna, Felicyta
4296

Porady

NFZ

peggy 2016-11-28 11:12:04
Gzie w Limanowej znajduje się punkt NFZ? Chodzi o złożenie wniosku o wydanie karty EKUZ.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: NFZ
konto usunięte 2016-11-28 11:30:19
W limanowej nie ma takiego punktu.ja zalatwialem w krakowie w iddziale nfz .tylko tam to mozna zalatwic.adres musisz znlezc w necie bo nie pamietam.to Gdzies niedaleko basztowej.mozesz osobiscie zawizc wniosek ktory pobierzesz wlasnir ze strony nfz i mozesz rowniez osobiscie odrbrac.mozesz row niez meilowo lub poczta.ja wyslalem normalnym listem wniosek i w tym wniosku zaznaczylrm se chce aby karte przyslali mi na moj adres listem .jest punkt we wniosku na dole gdzie wybierasz rodzaj odbioru.czekalem chyba kolo poltorej tygodnia i pokecony z karta dotarl.wiec zalatwione bez wyjazdu do Krk
konto usunięte 2016-11-28 11:46:52
Przrprssza m jest delegatura nfz w saczu ale ja akurat jestem z tek czesci powiatu ze blizej mi do krk.odzoal nfz w krk jest na ul. Stefana batorego (niedaleko plant)a wnioski o karte ekuz chyba wysyla sie na ul .jozefa ale najlepirj pospraedzaj sobie w neccie.wpisz ekuz wniosek nfz krakow i wszystko sie dowiesz z ich stron czyli nfz jak i forum tam tez jest wiele informacjii
peggy 2016-11-28 11:54:25
Dziękuję za informację. Chyba również złożę wniosek drogą pocztową, miałam tylko nadzieję, że uda się załatwić sprawę od ręki w Limanowej. Do Sącza nie jest mi po drodze, już bardziej do Krakowa. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!
konto usunięte 2016-11-28 15:35:11
Niestety w limanowej tego noe zalatwisz .jest o tyle. Dobrze ze mozna to zalatwic droga meilowa tzn wniosek lub listowna .roznica w zlozeniu wniosku osobiscie jest taka ze zawozisz wniosek i masz karte od reki w tym samym dniu .zapewne wchodzi w gre poczekanie godzonki lub dwoch.listownie sprawa rozbija sie juz na tydzien do dwoch.pozdrawiam
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]