1337
Hyde Park
NOWY SKLEP W LIMANOWEJ!!
mnihu77 2016-11-11 14:27:42
Witam serdecznie wszystkich. Na początku grudnia planujemy otwarcie sklepu docelowo sportowego jednak że po długich dyskusjach z moją narzeczoną stwierdziliśmy że najlepszym rozwiązaniem będzie doradzić się was moi kochani. Więc moje pytanie brzmi: Jakiego sklepu wam brakuje? jakiego asortymentu? Myśleliśmy o markowych rzeczach stoprocent, endorfiny oraz do tego eleganckich sukienkach dla naszych pieknych Limanowianek oraz dla was drodzy faceci o sklepie w którym bedziecie mogli się dobrze ubrać. Sklep jest już umeblowany, w przymierzalni zadbaliśmy też o to żeby drogie panie i panowie nie dostali skrętu karku i zamontowaliśmy parę luster dzięki czemu bedzie sie można bez trudu zobaczyć z każdej strony. Brakuje nam tylko waszej opinii w sprawie asortymentu ponieważ nie chcemy otworzyć kolejnego bezsensownego sklepu jakich już wiele powstało w naszej miejscowości :)
Re: NOWY SKLEP W LIMANOWEJ!!
Afirmacja
2016-11-11 16:25:36
Nie liczyłabym na merytoryczne odpowiedzi. Mi nie brakuję niczego w Limanowej a to czego mi brakuję kupuję przez Internet :)
DRKidler
2016-11-11 16:56:09
Afirmacja: Masz u mnie piwo. Taki sklep w/g mnie w Limanowej nie ma szans na powodzenie. Jeżeli maja to być oryginalne rzeczy to właściciele nie trafili w rynek. Limanowa i limanowianie (nie wszyscy) ale niestety nie należą do ludzi zamożnych. No ale kto się ryzyka boi ten zysku nie ogląda. Mimo tego właścicielom życzę powodzenia
konto usunięte
2016-11-11 18:25:44
Markowa odzież po 1 złoty i koniecznie zainstaluj sobie kamery.
wikijuda
2016-11-11 19:25:09
Gdybyś miał coś od Lacoste w dobrej cenie to możesz liczyć na prawdziwych menów.
konto usunięte
2017-10-07 19:28:52
Też uważam, że nic z tego. Mało osób zainteresowałoby się takim sklepem,, lepiej zmienić branżę.
Czy ktoś z was zamierza wysłuchać mowy Guintera Verheugena występującego podczas Europejskiego Forum Gospodarczego - Łódzkie 2017? Czy tylko ja jestem tym zainteresowana?
Czy ktoś z was zamierza wysłuchać mowy Guintera Verheugena występującego podczas Europejskiego Forum Gospodarczego - Łódzkie 2017? Czy tylko ja jestem tym zainteresowana?
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź