O wyborach - obiektywnie ?
widz
2010-10-17 11:35:35
Top masz problem i z ciekawością dowiem się jak go zamierzasz rozwiązać? Prowadzenie portalu wyborczego przy założeniu, że pobierasz opłaty od reklamujących się ugrupowań( w założeniu nie od wszystkich). Czy znajdzie się więc miejsce na obiektywność i rzetelność relacji?
Re: O wyborach - obiektywnie ?
2010-10-17 14:40:21
@widz i komitet wyborczy. Po pierwsze jestescie jedna i ta sama osoba, czy tylko komitetem? Po drugie: nam nikt nie pomagal w darmowym linkowaniu portalu, gdy powstawalismy, czy wiec fair jest to co Wy robicie? Telewizja bierze pieniadze za spoty wyborcze, a drukarnie za druk ulotek, a dlaczego? Bo ponosi koszty! Portal zyje tylko z reklam, a niem czy zdajesz sobie z tego sprawe, ze stworzenie serwisu wyborow to dosc duzy koszt, realizacja debat na zywo z kandydatmi to tez koszt, nie mowiac juz o czasie jaki na to poswiecimy. Czy wasze zachowanie jest wiec fair? Ja problemu z obiektywizmem i rzetelnoscia wobec osob, ktore np. wykupily u nas reklame nigdy nie mialem i nie mam. Masz jakis dowod lub podejrzenie? Prosze przedstaw.
mb3
2010-10-17 16:15:08
Niech będzie co ma być i tak w komentarzach obiektywnie ocenimy, widzę, że są tacy których ciągnie do władzy. Myślę, że z taką oglądalnością portalu skutecznie wyeliminujemy rządnych lansowania się pozycją radnego. Osobiście uważam również, że nauczyciele absolutnie nie nadają się na takie stanowiska. Kilka lat temu protestowali, że mimo tego ile godzin pracują nie mają na nic czasu, bo kształcą się w wolnym czasie. Nie chcielibyśmy Wam odbierać tego czasu, bo to przecież Wy kształcicie młodzież i wszelkie zaniedbania odbiły by się na pokoleniach - takiej krzywdy nie należy robić nam i Wam.
Gromit
2010-10-18 13:31:31
gazda ... czy ty się boisz przegranej, że tak uważasz? Powiedzmy sibie szczerze, tu chodzi kand. na wójtów, czyli osoby, które nie zbierają podpisów wśród wyborców jak w przypadku radnych. Kandydata na radnego z Twojego okręgu, któremu podpiszesz poparcie pewno znasz, ale jego Komitet wytawi kandydata, o którym wiesz niewiele i co poprzesz takiego kandydata?