3°   dziś 6°   jutro
Sobota, 06 grudnia Jarema, Mikołaj, Emilian, Dionizja, Leontyna
1995

Tematy archiwalne

Ofiary przestępców w sutannach.

skorpion 2010-09-28 10:36:59
31 pażdziernika we Włoszech odbędzie się ogólnoświatowy zjazd ofiar księży pedofilów. Krycie zbrodniarzy seksualnych budzi moralny sprzeciw i odrazę .Papież ze swoim poprzednikiem kryli przestępców w sutannach.Ofiary pedofilii zaczynają dochodzić swoich praw.Co zrobi Kościół-czy stać go na odwagę-co z polskimi pedofilami w sutannach,czy skończy się na przeniesieniu do innej parafii???
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Ofiary przestępców w sutannach.
konto usunięte 2010-09-28 12:33:57
u nas w dekanacie też jest paru takich... nie mówiąc o tym że średnio co trzeci "kapłan" to alkoholik moczymorda..
dionelwa 2010-09-28 18:12:05
Skorpion - Ja cię proszę - bo ja już nie mam siły ręce opadają. Nie tylko ty masz dostęp do neta. Kopjujesz wszystkie możliwe tematy z innych forum. Wiadomości i wydarzenia z polski i świata.Może uważasz wszystkich za debili oraz niedorozwojów a Tylko Ty jesteś boski. Otóż nie jesteś - Napisz coś od Siebie. Może coś o Sobie. Aha zapomniałem o Sobie wiele pewnie nie napiszesz bo tylko ctrl+c i ctrl+V
111ksiadz 2010-09-28 19:17:17
Skorpion-spoko,spoko,po woli zaczną się pozwy i nie mam złudzeń kto "przerżnie".Nie mam też złudzeń kto będzie "bulił"-owieczki,tak jak w Irlandii i Stanach.
roxy 2010-09-28 23:53:37
w polsce czarni są nie do ruszenia! rząd nic nie zrobi bo sra w gacie że mohery przestaną głosować! jak ciemny lud w końcu nie przejrzy na oczy to czarni będą dalej nietykalni!
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]