10°   dziś 7°   jutro
Poniedziałek, 25 listopada Erazm, Katarzyna, Elżbieta, Klemens
2174

Wydarzenia

Ognisko - Limanowa

xp1 2015-06-20 12:45:26
Witam,
orientuje się ktoś z Was, gdzie na terenie Limanowej można zorganizować ognisko? Tzw. "Kamieniołom" odpada.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Ognisko - Limanowa
Mario19 2015-06-20 19:57:13
A jakie to ognisko?;)Kilku znajomych? czy cos wiekszego?
kinia434 2015-06-20 20:26:05
To już nie Limanowa ale młodzież turyści robią sobie/organizują ogniska na Paproci ... jest tam fajnie... równy teren stoły ławki zadaszone oraz super widoki... tylko oczywiście trzeba pozostawić po sobie ład porządek ...oraz zachowywać się kulturalnie ..:)
xp1 2015-06-20 21:07:20
ok. 30 osób
hide 2015-06-21 10:18:18
Górna stacja wyciągu w Limanowej, koło stawu, zrobili tam ostatnio dobre miejsce na ognisko, o ile kogoś nie rażą te tandetne tabliczki wokół :)
xp1 2015-06-21 14:09:12
Właśnie myślałam, o tym koło stawu, czy tam nad stawem, różnie to nazywają, ale jak dzwoniłam to mi powiedzieli, że im się nie opłaca tego organizować więc.. szukam dalej
Kalasz 2015-06-24 17:59:37
Hej, ja na Łysej chciałem zorganizować urodziny. Bardzo mi się tam podoba, do tego dzieci mają rozrywkę, więc dorośli mogliby spokojnie poszaleć. Wstępnie rozmawiałem i jest możliwość wynajęcia pokoi na noc, a twardziele mogą rozbić namioty. Dodatkowe atrakcje to jakuzzi i sauna czynne do późna w nocy, no i można hałasować :)
Najlepiej pogadać z właścicielem, bo jest bardzo sympatyczny i sam podsuwa pomysły na dobrą zabawę. Mi powiedział, że jak przyjedziemy z dziećmi to uruchomią darmową dmuchaną ślizgawkę.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]