4296
Porady
Okna Plastikowe do regulacji
krogul25 2012-01-07 20:00:12
Witam kupiłem parę lat temu Okna plastikowe Na Starej Wsi
Wstawiał mi je szwagier i właśnie dlatego nie mamam gwarancji.Niestety te Okna to kompletna lipa,przez drzwi balkonowe wieje zimno i się trochę skrzywiły od mrozów w tamtym roku i przez jedno okno też trochę ciągnie zimnem.Szwagra już nie ma w kraju i właśnie szukam kogoś kto by mi to podregulował.Oczywiście za wszystko zapłace
Wstawiał mi je szwagier i właśnie dlatego nie mamam gwarancji.Niestety te Okna to kompletna lipa,przez drzwi balkonowe wieje zimno i się trochę skrzywiły od mrozów w tamtym roku i przez jedno okno też trochę ciągnie zimnem.Szwagra już nie ma w kraju i właśnie szukam kogoś kto by mi to podregulował.Oczywiście za wszystko zapłace
Re: Okna Plastikowe do regulacji
alim
2012-01-07 20:39:02
Bierze się do ręki klucz imbus, ściąga się zaślepki i kręci kluczem (nie zaślepkami) w prawo lub w lewo i tyle. A żeby się lepiej domykały po stronie klamki, przy otwartym oknie są małe wałeczki na mimośrodzie,które trzeba odciągnąć i odpowiednio przekręcić w prawo lub lewo o ćwierć lub pół obrotu i wyregulowane.8o
Re: Okna Plastikowe do regulacji
krogul25
2012-01-08 13:55:14
Nie chodzi mi tylk o regulacę okien tylko o przeróbkę
drzwi balkonowych Bo tylko u samej góry i na samym dole są zawiasy u drzwi a nigdzie po środku nie ma i nie dociąga dobrze tych drzwi i właśnie przez środek ciągnie zimnem regulować już sam próbowałem i na nic się to zda.
drzwi balkonowych Bo tylko u samej góry i na samym dole są zawiasy u drzwi a nigdzie po środku nie ma i nie dociąga dobrze tych drzwi i właśnie przez środek ciągnie zimnem regulować już sam próbowałem i na nic się to zda.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź