10°   dziś 7°   jutro
Poniedziałek, 25 listopada Erazm, Katarzyna, Elżbieta, Klemens
4296

Porady

Okulary, zakład optyczny

gocha90 2014-01-07 19:46:41
Witam,
proszę o opinie, gdzie w Limanowej najlepiej zakupić okulary korekcyjne?
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Okulary, zakład optyczny
eintracht 2014-01-07 21:47:24
W Limanowej szkoda wydawac kasy,cena ogroooooomna, a okulary z lichego materialu.Za rok do wymiany.
konto usunięte 2014-01-07 21:49:36
Zwykłe plusy, czy jakieś specjalne?
gocha90 2014-01-08 19:26:26
Minusy, poza tym chciałabym uzyskać profesjonalną pomoc w doborze oprawek, no i wiedzieć, że mogę do optyka wrócić, gdyby mi coś nie pasowało w okularach i nie będą na mnie patrzeć z miną "babo, czego jeszcze chcesz".
Czyli w Limanowej nikt okularów nie kupuje?
:)
konto usunięte 2014-01-08 20:10:09
Jak wpiszesz "optyk limanowa" to wyskoczą Ci 3 punkty optyczne wzdłuż DK 28, masz telefony i adresy, więc możesz sprawdzić.
Jak chcesz tanio, to możesz przez internet.
gabik 2014-01-09 16:08:32
ja kupilam kilka lat temu przy optyku za Bobasem. okulary sie trzymaja, co do jakosci nie powiem slowa natomiast pomoc przy doborze oprawek ogranicza sie tylko do tego ze pokazujesz ktore ci sie podobaja mierzysz i sama wybierasz a pan czeka ze znudzona mina kiedy wkoncu wybierzesz. druga pare kupilam u optyka na Jana Pawla tu jakosc wykonania tez ok, 3 lata i jeszcze zyja i w mire mozliwosci pan sluzy rada co ma nowego fajnego i ktore lepej pasuja. wszystko zalezy o gustu i co sie komu podoba tak to z tym profesjonalnym doborem oprawek w limanowej:)
Zosia3 2014-10-15 19:40:44
Polecam zakład optyczny w szpitalu ja jestem zadowolona miła obsługa ,doradza przy wyborze opraw i szkieł , ceny przystępne ,duży wybór opraw, noszę dwa lata i nic z okularkami sie nie dzieje.
OpO 2015-06-11 10:18:14
Czy Ktos byl u optyka na ul Tarnowskiej ??
Polecacie ??
Jaki doktor tam przyjmuje opinie jakies jakie okulary maja ?
bo wybieram sie tam z corka na badania z polecenia znajomej ale chcialbym dowiedziec sie czegos wiecej
https://img.limanowa.in/img/emotikony/important.png">
KamilaKluczyk 2018-07-31 10:00:41
Dla siebie i rodzinki okulary zamawiam od jakiegoś czasu w optyku na Mazowieckiej, salon się nazywa Primus. Trochę cały lokal jest schowany w przychodni Falck, ale warto sobie do nich podejść. Bardzo duży wybór oprawek i bardzo fajne rozsądne ceny.
miki789 2018-12-14 14:03:45
Najlepsze doświadczenia z tych optyków u jakich byłam mam z Oko Design. Ludzie są tutaj mili, uśmiechnięci, można o wszystko dopytać, tłumaczą w jasny sposób co i jak, jakie są rodzaje soczewek, jakie powłoki, jak dobrze dobrać oprawkę, żeby długo służyła i tak dalej.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]