4296
Porady
Opony bieżnikowane
marcin92 2011-11-13 17:12:35
witam , orientuje się ktoś może gdzie w limanowej można dostać opony zimowe bieżnikowane do samochodów dostawczych
Re: Opony bieżnikowane
djdeejay
2011-11-13 17:57:04
Niewiem czy do dostawczych ten Pan też ma, ale powinien. W Młynnym koło kościoła - tanio i bardzo dobre opony (ja nie narzekam) :)
Sniper
2011-11-13 19:09:13
Podobnie w Męcinie po lewej stronie przy drodze, nie da się nie zauważyć. I kolega chwali też w Kłodnem, ale dokładnych namiarów nie posiadam.
warius4
2014-10-20 11:21:26
Witam! polecam serwis opony znajdujący się na granicy kłodnego z chomranicami OPONYZIMALATO
Chłopaki maja naprawdę dobre opony i konkurencyjne ceny.
Ceny ich opon można sprawdzić z tego co wiem na www.oponyzimalato.pl oraz w ich sklepie na allegro : www.handeloponami.pl
Chłopaki maja naprawdę dobre opony i konkurencyjne ceny.
Ceny ich opon można sprawdzić z tego co wiem na www.oponyzimalato.pl oraz w ich sklepie na allegro : www.handeloponami.pl
konto usunięte
2014-10-28 16:13:07
Możesz zrobić tak jak ja - czyli zamówić opony na motointegrator.pl z dostawą do q-serwisu Auto Ślazyk przy Krakowskiej w Limanowej (dostawa jest za free). I tam od razu Ci zamontują (lub ewentualnie w jakimś innym zakładzie wulkanizacyjnym).
A motointegrator to inter cars - więc wybór jest u nich ogromny. Cenowo też jest ok.
A motointegrator to inter cars - więc wybór jest u nich ogromny. Cenowo też jest ok.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź