Przeglądasz dane archiwalne
4464
Porady
ORKAN / EKONOM
paulina2 2011-03-18 14:43:20
JAKIE JEST WASZE ZDANIE O TYCH SZKOŁACH? JAK SĄDZICIE KTÓRA LEPSZA? JAKA ATMOSFERA W NICH PANUJE?
https://img.limanowa.in/img/emotikony/idea.png">
Re: ORKAN / EKONOM
konto usunięte
2011-03-18 14:56:56
Wg mnie bez sensu pytanie. Każdy będzie zachwalał swoją szkołę, albo na nią psioczył zależnie od tego, na których nauczycieli trafił, jakich ludzi miał w klasie i co mu wyszło/nie wyszło w tym okresie. Ludzie z poza tych szkół będą też oceniali na podstawie pojedynczych opinii. Nie wiemy nawet jaki profil wybrałaś, czyli nie wiadomo jaka kadra Ci się trafi. Atmosferę tak na prawdę tworzą ludzie, szczególnie z twojej przyszłej klasy, a tzw. poziom obu szkół jest podobny (wahania są co roku raz w jedną raz w drugą stronę).
Andriu
2011-03-22 11:16:14
Nie patrz na szkołę. Wybierz gdzieś technikum lub zawodówkę i na pewno nie będziesz żałować.
Chyba że chcesz iść do liceum później na jakieś studia typu zarządzanie i obudzić się któregoś dnia z ręka w nocniku...
Chyba że chcesz iść do liceum później na jakieś studia typu zarządzanie i obudzić się któregoś dnia z ręka w nocniku...
smo
2011-03-22 12:57:42
W tej chwili to chyba technikum elektryczne lub budowlanka a potem na studia w danym kierunku.
Sam jestem po liceum w ekonomie.
Sam jestem po liceum w ekonomie.
sharley
2011-03-22 17:55:42
Z tym podobnym poziomem tych dwóch się nie zgodzę.
@smo z technikami jest jeden problem - matematyka i fizyka zazwyczaj robiona pod maturę na poziomie podstawowym, a żeby dostać się na studia typu budownictwo albo elektronika trzeba zdać poziom rozszerzony.
@smo z technikami jest jeden problem - matematyka i fizyka zazwyczaj robiona pod maturę na poziomie podstawowym, a żeby dostać się na studia typu budownictwo albo elektronika trzeba zdać poziom rozszerzony.