Jestem z I LO i jakoś nie narzekam. Matematyka i angielski są u nas na dość dobrym poziomie, gorzej z historią i WoS-em. Inne przedmioty też dość spoko. Jeśli chodzi o wybór szkoły ponadgimnazjalnej, to polecam Orkana. Naprawdę nie jest aż tak źle.
skonczylem mat-inf w 1LO 2 lata temu i wtedy akurat kadra z matematyki była dobra. Było dwóch bardzo dobrych nauczycieli którzy wymagali i jeden troche gorszy. jezeli idziesz na mat inf reszta sie nie masz co przejmowac
Abram jest naprawde dobry. Mnie uczyła wrona, i poczatkowo na nią narzekałem bo może i nie uczyła rewelacyjnie, ale wymagała i to mobilizowało samego do nauki.
Abram jest naprawde dobry. Mnie uczyła wrona, i poczatkowo na nią narzekałem bo może i nie uczyła rewelacyjnie, ale wymagała i to mobilizowało samego do nauki.
bergson twierdzisz, że orkan jest najgorszy w Limanowej, za Łososiną, a W rankingu "PERSPEKTYW" Orkan zajmuje I miejsce wśród szkół ponadgimnazjalnych powiatu limanowskiego a 14 miejsce w województwie małopolskim.
bergson twierdzisz, że orkan jest najgorszy w Limanowej, za Łososiną, a W rankingu "PERSPEKTYW" Orkan zajmuje I miejsce wśród szkół ponadgimnazjalnych powiatu limanowskiego a 14 miejsce w województwie małopolskim.
hahahah :D ciekawy jestem w jakiej kategorii ... Ale zresztą szkoda dyskutować, temat nie tak dawno był na forum. A zaślepionych ludzi ze "Starego" i tak nie przegada :)
nooo ... "ironiczna" widze że oblatana w temacie jesteś nieźle skoro tak wyczerpująco udzieliłaś mi wypowiedzi :) Swoją drogą mam nadzieję że wiesz co to te "PERSPEKTYWY" są ;) pozdrawiam
nooo ... "ironiczna" widze że oblatana w temacie jesteś nieźle skoro tak wyczerpująco udzieliłaś mi wypowiedzi :) Swoją drogą mam nadzieję że wiesz co to te "PERSPEKTYWY" są ;) pozdrawiam
Ja właśnie słyszałem, że ww trójka uczy dość dobrze. Mnie uczy właśnie Fiejtkowa, ale słyszałem opinie od uczniów, że tamci też są nieźli. Na zastępstwach Abram i Bugajska byli całkiem spoko, nawet coś zacząłem rozumieć. Abram ma fajne podejście do ucznia.
Ja polecam jak najbardziej mat-inf w ILO. Miałam matematyke z pania Bugajska i jestem bardzo zadowolona. Na 1 roku na Politechnice na anlizie matematycznej to tylko była powtórka z liceum z matematyki, dopiero na 3 semestrze zaczeła się nauka, ale tylko z tego względu,że pojawiły się nowe rzeczy..
Jeśli idziesz na mat-inf, to prawdopodobnie trafisz na Pana Abrama, a to jest najlepszy nauczyciel od matematyki jakiego znam:):)
Nawet z humanem sobie poradził-a łatwo nie miał:):)
PhoEniX. Właśnie, że Orkan jest najlepszy i to nie tylko pod względem nauki...ostatnie dwa lata wygrał rywalizację sportową szkół ponadgimnazjalnych w powiecie, posiada najlepszą bazę dydaktyczną w limanowej i atmosfera jest bardzo dobra w szkole. Po wynikach z matury także widać, że są one najlepsze w powiecie i jedne z lepszych w małopolsce, więc chyba Ty jesteś zaślepiony jeżeli chodzi o starego :PP Pozadrawiam :)