4296
Porady
orkiestra hajducy jodlownik
231 2011-11-02 21:09:55
czy zna ktos orkiestre Hajducy z jodłownika? możecie mi cos napisac na ich temat? jak grają?:)
Re: orkiestra hajducy jodlownik
konto usunięte
2011-11-04 17:44:04
jeden pochwali drugi zgani,nie szukaj opinii na internecie ale u tych co ich slyszeli na żywo-bardzo ważne na żywo nie z plyty nagranej ,,po kablu,, oprocz grania ważna też jest w jaki sposób organizuja np wesele czy graja marsze ,przy kosciele itp to dlugi szeroki temat a na forum pewno bedzie zaraz ,,sa zaje....biści.tylko nie wiesz kto to pisze moze oni samihttps://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png">
231
2011-11-07 12:28:37
nno nibby htak ale ciezko kkogos takiego znalezc dlatego prouje na rozne sposoby. w kazdym razie dzieki
konto usunięte
2011-11-08 08:01:18
dlaczego ciężko-zalezy na jaka impreze potrzebyjesz muzyke, np na wesele to przeciez ktos ich slyszal na zywo, trzeba tylko do niego dotrzec,przeciez sa tu male miejscowosci wszyscy sie znaja, powiazania rodzinne powoduja ze na weselu gdzie jest okolo 200 gosci jest polowa wsi,ty moze pracujesz za granica albo w delegacji na nic nie masz czasu a slub to na ogol raz w zyciu impreza i nie mozna zdac sie na forum ,niestety, pogon za pieniazkami ciagle tlumaczenie sie praca ale garnitur, suknie slubna sami bedziecie wybierac w sklepie,wiec tak samo traktujcie obsluge wesela,muzyke kucharke itp,sa rozne zwyczaje, jak ja znam okolice jodlownika to przewaza muzyka grana na trabce ina ogol jedna wielka ,,ludowizna,, typu cyganeczka zosia,z gory mazury,nawet starsi ludzie wbrew przekonaniu nie chca sie do tego bawic ale zespoly to graja bo to latwa muzyka nie trzeba robic prob, i juz kasa leci..nie reklamije tu nikogo wiec nikogo ale proponuje szukac zespolu ktory jest kilka lub kilkanascie lat na rynku ,moze beda drozej ale skoro utrzymuja sie na rynku dlugo to swiadczy o poziomie gry, nowy zespol polecam na osiemnastke, ognisko-jaezeli wiesz co tpozdrawiam-jak co to moge dac telef, do 15zespolow w okolicy,jak widzisz nikogo nie wyrozniam
231
2011-11-09 20:12:33
dzieki z zespolem sobie poradze potrzebbuje raczej namiar na dobrego drożbe bo z tym jest naprawde ciezko...;)
rafciu232
2014-12-02 14:26:38
Czy ktos może napisać coś wiecej o Tym zespole :) bardzo jestem ciekaw jakie przeżycia po weselu, czy goście zadowoleni. Dziękuję pozdr
rafciu232
2014-12-02 14:26:39
Czy ktos może napisać coś wiecej o Tym zespole :) bardzo jestem ciekaw jakie przeżycia po weselu, czy goście zadowoleni. Dziękuję pozdr
gocha90
2014-12-03 12:50:05
Chłopaki całkiem fajne - część ze Mstowa, część ze Szczyrzyca, młode, dogadane, grają i śpiewają ładnie, w okolicy Jodłownika, czy Szczyrzyca to bardzo często grają na weselach, więc mają chętnych klientów. Goście chętnie tańczą, szybsze i wolniejsze piosenki, zabawy na oczepiny też robią i osobiście nie spotkałam się jeszcze z opinią, że komuś się nie podobało wesele, gdzie oni grali.
:)
:)
rafciu232
2014-12-04 14:04:37
Dziękuję Ci pieknie :)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź