Przeglądasz dane archiwalne
2232
Wydarzenia
Ortopeda
hansen 2013-05-07 19:13:03
Poszukuję dobrego ortopedy dla swojego dziecka - problem z płaskostopiem. Słyszałam dobre opinie o dr Sowie.Czy ktoś może wie gdzie przyjmuje prywatnie, bo do poradni pewno ciężko się do niego dostać.
Re: Ortopeda
chrusniaczek
2013-05-07 19:15:26
Dr Sowa przyjmuje prywatnie w Mszanie Dolnej - trzeba sie zapisać.
gosh
2013-05-08 09:04:31
ja bylam ostatnio u dr Bartosza Grochowskiego. konkretnie, zwiezle i na temat. w trakcje jednej wizyty, dowiedzialam sie wiecej niz w 3 innych poprzednich. polecam:P
celina36
2013-05-08 09:16:04
Ja również polecam dr Grochowskiego. Miałam ten sam problem z dzieckiem. W trakcie wizyty zrobił USG nóżek oraz pomiar rozstawu stóp. Konkretny i rzetelny lekarz. Polecam.
konto usunięte
2013-05-08 10:44:28
Bardzo proszę o telefon bądź informację gdzie dr Grochowski przyjmuje i jaki jest koszt wizyty. Dziękuję:)
xymena
2013-05-08 13:15:15
Raczej zostań u tego Sowy - dobrze Ci radzę.
narciarz123
2013-05-08 13:17:37
tylko lekarz Chaja. Oggromne doświadczenie i śiwtny stosunek do pacjenta
celina36
2013-05-08 15:13:53
www.ortopeda.limanowa.pl
Niestety nie wiem jakie obecnie obowiązują ceny. Pozdrawiam
Niestety nie wiem jakie obecnie obowiązują ceny. Pozdrawiam
kaha
2013-05-08 20:17:23
dr Grochowski przyjmuje na rogu Ogrodowej i Kościuszki. tel znajdziesz w necie. Bardzo dobry i konkretny. polecam
konto usunięte
2013-11-07 18:53:45
Pan Grochowski nie jest dr a zwykłym lek. med. a to jest różnica, osobiście nie polecam go. Poszłam na konsultacje bo chciałam się dowiedzieć czy, pisząc kolokwialnie, mam krzywą nogę w kostkę. Usłyszałam tylko tyle: co pani właściwie jest?, pani w ogóle ma krzywe nogi, kazał zrobić mi dodatkowe prześwietlenie (podudzia obie)po powrocie i przekazaniu zdj usłyszałam, że obie nogi są jednakowe i są zdrowe (wnioskowałam, że za ten czas czyli ok. 15 min kiedy to przebiegłam się po szpitalu zrobić prześwietlenie pewnie się mi wyprostowały :P )no a na dodatek wystraszona zostałam nowotworem kości, szybka wizyta w zakopanym na ul Balzera i słowa lekarza: to co ma pani to jest po prostu zwykła tkanka, która nie skostniała, to ma większość ludzi tylko nikt na co dzień się nie prześwietla.
Też szukam dobrego lekarza ortopedii, ze wszystkich lekarzy limanowskich zainteresował mnie jedyny doktor, który posiada przed nazwiskiem: doktor nadzwyczajny, wnioskuję, iż osoba posiadająca takie tytuły naukowe musiała na nie swą wiedzą zasłużyć. Bardzo proszę o numer do pana Sowy. Czy przyjmuje on prywatnie?? Pozdrawiam :)
Też szukam dobrego lekarza ortopedii, ze wszystkich lekarzy limanowskich zainteresował mnie jedyny doktor, który posiada przed nazwiskiem: doktor nadzwyczajny, wnioskuję, iż osoba posiadająca takie tytuły naukowe musiała na nie swą wiedzą zasłużyć. Bardzo proszę o numer do pana Sowy. Czy przyjmuje on prywatnie?? Pozdrawiam :)