10°   dziś 7°   jutro
Poniedziałek, 25 listopada Erazm, Katarzyna, Elżbieta, Klemens
2174

Wydarzenia

Ośrodek Łukowica

sheitacid 2011-11-04 12:38:53
W ośrodku tym jest gorzej niż za komuny. Kolejki, jeden lekarz który pracuje 4 godzinki a następne 4 ma czas na na to by szperać po necie, byle by zleciało. Mieszkańcy gminy żyją jak w średniowieczu, patrzą, że byle jakie wioski mają specjalistów wstyd!!! A już nie mówiąc o tym że jest problem ze skierowaniami. Co z tego że wieśjest piękna, że nowe korty, drogi. Jak kadra lekarsta jest do kitu.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Ośrodek Łukowica
pinokio12 2011-11-04 17:32:27
jeżle prawda to coś Ci chcieli to mocie:D
Frann 2011-11-04 20:51:23
sheitacid proponuję przepisz się do innego ośrodka np do Przyszowej. Tam nie masz kolejek do specjalistów (bo tam żadnych specjalistów po prostu nie ma!), a państwo doktorostwo w ciągu 2 godzin potrafi przyjąć wszystkich pacjentów, nieważne czy jest ich 5 czy 55 w poczekalni. Skoro w Łukowicy masz średniowiecze, to wiedz, że w Przyszowej jest XXI wiek! Powodzenia ;P
konto usunięte 2011-11-17 20:35:58
Fakt, że dostać się W L-cy do lekarza graniczy z cudem, pielęgniarki w rejestracji prawie nigdy nie odbierają telefonów. Kto nie wpadnie bladym świtem osobiście, ten może liczyć na spotkanie z lekarzem dopiero na następny dzień. Dziw bierze, że gmina nie interweniuje!
kamilek9 2011-11-17 20:48:30
Ile lekarzy tam przyjmuje?poszukuja moze kogos do pracy tzn lekarza?
sheitacid 2012-10-05 09:35:51
Frann już dawno to zrobiłam, tylko drażni mnie co się w tym ośrodku wyrabia. Teraz trzeba zaplanować sobie chorobę bo lekarzy jest tylko dwóch, chorych coraz więcej a zarejestrować można się dopiero na trzeci dzień. Nie wiem czy poszukują lekarzy, nie ma gabinetów więcej to pewnie nie. Aha, u "szefa" ośrodka obowiązuje cennik. bo niechętnie daje skierowania
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]