4296
Porady
Ostrzykiwanie
Danuta3 2014-06-10 21:04:52
witam , 3 miesiące temu miałam zabieg usunięcia żyły od piszczelowej i siatkowych , 2 tyg temu miałam po raz trzeci ostrzykiwanie pianką ale nadal mam siniaki szczególnie z przed 6 tygodni a także duże przebarwienia. Chciałam zapytać czy ktoś miał podobnie i jak długo mogą się utrzymywać. Smarowałam maściami takimi jak Uzarin żel,Ibalgin sport,maść z Arniki ale nadal mam siniaki i krwiaki może ktoś by mi doradził coś lepszego sprawdzonego? pozdrawiam. https://img.limanowa.in/img/emotikony/important.png">
Re: Ostrzykiwanie
mari
2014-06-11 06:55:20
Gdzie robiłaś zabieg? Też muszę się wybrać i szukam kogoś w Limanowej.
Angiolog ze szpitala Bonifratrów powiedział mi, że te siniaki jakiś czas będą się utrzymywać a jeśli będą boleć to trzeba udać się do lekarza żeby przepisał "coś" przeciwzapalnego.
Angiolog ze szpitala Bonifratrów powiedział mi, że te siniaki jakiś czas będą się utrzymywać a jeśli będą boleć to trzeba udać się do lekarza żeby przepisał "coś" przeciwzapalnego.
Danuta3
2014-06-12 15:22:26
w poradni w medyku koło Policji ,trzeba skierowanie do chirurga a potem zarejstrować się do poradni chirurgicznej , ja chodzę do doktora bednarczyka on skierował mnie na zrobienie usg , na następnej wizycie dostałam skierowanie do szpitala na 5 piętro i tam trzeba ustalić sobie termin jeśli w grę wchodzi zabieg.Jeśli chodzi o ostrzykiwanie to lekarz wypisuje receptę na ampułki które trzeba sobie wykupić przed tym ustalając termin na ostrzykiwanie .
Doriska
2014-06-12 17:50:26
W szpitalu Bonifratów mają swietnego specjaliste...
mari
2014-06-12 21:12:09
Ale nie robią zabiegów na NFZ. Operacja 2800 zł a pozostałe zabiegi (skleroterapia, krioterapia) to lekarze robią prywatnie- otrzymałam podczas wizyty na NFZ nawet wizytówkę prywatnego gabinetu.
Podobno w Limanowej robią operację na żylaki ale trochę się wystraszyłam po rozmowie z pracownicą oddziału która zdziwiona stwierdziła, że przecież każdy limanowski chirurg operuje żylaki.
Ktoś miał tu operację na żylaki i może się wypowiedzieć?
Podobno w Limanowej robią operację na żylaki ale trochę się wystraszyłam po rozmowie z pracownicą oddziału która zdziwiona stwierdziła, że przecież każdy limanowski chirurg operuje żylaki.
Ktoś miał tu operację na żylaki i może się wypowiedzieć?
Doriska
2014-06-12 21:27:05
To prawda, nie robią na NFZ.
Doriska
2014-06-12 21:31:45
U mnie znajoma miała operowane w Sączu...
Nic nie wiadomo mi o Limanowej,trzeba sie w szpitalu najlepiej dowiedziec...
Nic nie wiadomo mi o Limanowej,trzeba sie w szpitalu najlepiej dowiedziec...
Danuta3
2014-06-13 21:43:12
wszystko napisałam w pierwszym poście proszę przeczytać .
ja miałam operowane w szpitalu w limanowej i jestem zadowolona.
ja miałam operowane w szpitalu w limanowej i jestem zadowolona.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź