2174
Wydarzenia
Pan Michał Krupiński wraca do Polski!
Doradca 2011-09-24 23:34:51
Bank of America Merrill Lynch zdecydował się na ponowne otwarcie oddziału w Polsce. Jak podała agencja Bloomberg, jego szefem zostanie Michał Krupiński – wiceminister skarbu w rządzie PiS (zaczął tę pracę jako 27-latek), a ostatnio dyrektor wykonawczy w Banku Światowym, odpowiedzialny za część regionu Europy Wschodniej i Szwajcarię.
Może i w Limanowej powstanie siedziba tego Banku.
Może i w Limanowej powstanie siedziba tego Banku.
Re: Pan Michał Krupiński wraca do Polski!
crusader
2011-09-25 10:02:03
kategoria- spam
Janek64
2011-09-25 13:55:50
Pytanie? wraca sam czy z kapitałem.
Doradca
2011-09-25 15:24:44
Wraca "bardzo niespodziewanie"? .Kadencyjność w Banku Światowym nie jest zakończona. Moim zdaniem, wraca bo w Polsce na Niego czekają i ma być ewentualnie pod przysłowiową ręką. @crusader zobaczymy czy spam. Ja uważam, że bez powodu nie wraca.
Doradca
2011-09-25 15:40:41
Młody, ambitny z doświadczeniem ministerialnym. Bardzo pochlebne recenzje na temat Pana Ministra słyszałem,oby więcej takich talentów było i oby z tego tytułu region wzbogacił się o kolejne miejsca pracy, a może o kolejnego Ministra czego Panu Michałowi życzymy.
654321
2011-09-25 16:56:51
sprecyzuj kto na niego czeka i pod czyją przysłowiową ręką miałby być
Doradca
2011-09-25 17:14:14
1. Rodzina
2. Myślę, że Ci przed którymi następne 4 latach rządów.
Tak wykształconego, doświadczonego i inteligentnego młodego człowieka nie powstydzi się żadna opcja polityczna. Niejeden z nas pomarzyłby o takim wykształceniu i doświadczeniu zawodowym.
2. Myślę, że Ci przed którymi następne 4 latach rządów.
Tak wykształconego, doświadczonego i inteligentnego młodego człowieka nie powstydzi się żadna opcja polityczna. Niejeden z nas pomarzyłby o takim wykształceniu i doświadczeniu zawodowym.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź