5°   dziś 10°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
4296

Porady

pasemka, balejaż, fryzjer

Misia 2012-06-29 15:36:20
witam Was wszystkich serdecznie;) Proszę o radę a mianowicie poszukuję dobrego fryzjera w Limanowej w celu zmienienia kolorku włosków;) co myślicie o Eveline na Kopernika i Szafir na MAtki Boskiej Bolesnej??:) Może macie inne propozycje??:)
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: pasemka, balejaż, fryzjer
konto usunięte 2012-06-29 15:49:58
ja zmieniałam kolor własnie w Eveline i powiem szczerze, że niestety nie byłam zadowolona...
prowoder2 2012-06-29 23:12:21
ja natomiast chodzę właśnie do szafira i jestem zadowolona zawsze czy to robię kolor czy jakąś fryzurę na wesele czy coś... także polecam :)
myszaa 2012-07-05 17:22:16
Odradzam Szafira. Obsługiwały mnie tam w sumie 4 fryzjerki naraz, a nie potrafiły nawet balejażu zrobić, skoro zrobiły mi tylko a prawej i z lewej strony a z tyłu pasemek brak! w dodatku źle dobrały mi kolor nie taki jak chciałam, nie mówiąc już o tym że farby mają kiepskie które wysuszają włosy. Zero profesjonalizmu! co do Eveliny nie byłam ale słyszałam że też nie ma rewelacji wiec nie polecam żadnego miejsca z tych dwóch. Pozdrawiam
konto usunięte 2012-07-05 18:38:33
Do robienia takich rzeczy polecila bym ci pania Wiewiórska gabinet jak CECH ul.J.Pawla II moja mama ja duzo znajomych do niej chodzi i naprawde jak zrobi balejaz czy kolor to jest czym sie pochwalic wogule ma dobrej jakosci kosmetyki i fajnie scina równierz:)
wudu34 2012-07-26 18:50:04
Kazdemu polecam salon "Szafir" idealna obsługa i nigdy nie narzekam jestem zadowolona:)
platyna266 2013-03-19 13:03:36
Nie polecam zakładu fryzjerskiego Bella w Męcinie. Na temat balejażu nic nie wiedzą. Obsługa nie miła nikt się nie zapyta jaki kolor chcesz tylko zrobią po swojemu, wyszarpią włosy nic przyjemnego. Polecam Margo miłe dziewczyny i fajnie zrobią :)
AonNikt 2013-03-19 13:15:00
moja Laska byla u tego stylisty nad biedronka! tak jej spierdolil wlosy ze szok!:? w dodatku skurwiel 120 zl wziol
ulkaa1 2013-03-19 13:56:17
Polecam szafir super obsługa balejaż taki jak ma być a ścięcie rewelacja!
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]