7°   dziś 11°   jutro
Poniedziałek, 08 grudnia Maria, Światozar, Klemens, Makary, Romaryk, Delfina
4387

Porady

Pediatra

naomi8791 2015-07-06 00:24:55
Witam, szukam dobrego pediatry z doswiadczeniem, zastanawialam sie nad dr Jakubowska z racji jej wieloletniego stazu pracyi dlatego potrzebuje Waszych opinii na jej temat. czy przyjmuje prywatnie ?
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Pediatra
beti86 2015-07-09 22:25:53
Ja polecam tylko i wyłącznie dr Wajde. Chodzilam dłuższy czas do dr Żurek ale niestety sie zawiodłam.
konto usunięte 2015-07-15 13:14:10
Ja byłam z córką u doktor Żurek, bardzo sobie chwalę. Mała miała problem z kłykcinami kończystymi, niestety paskudna sprawa, ale dostała maść i po tygodniu wszystko zeszło. Oczywiście szukałam też informacji o tym na własną rękę i znalazłam taką stronę: http://klykcinyhpv.pl
gdzie to zostało dość dobrze opisane, ale jednak pediatra podał mi więcej informacji, więc niczego nowego się nie dowiedziałam.
Granatowa 2015-07-21 09:16:10
Ja z racji tego, że często bywam w Warszawie, polecam lecznicę Alfa-Lek. To prywatna klinika, której specjaliści nie raz mi pomogli. Moja koleżanka chodzi tam do pediatry ze swoimi szkrabami.
Justusss 2015-07-21 23:14:15
Ja polecić nie potrafię ale za to STANOWCZO odradzam dr.Oko
Granatowa 2015-08-17 04:23:37
Justusss, całe szczęście w Alfa-Leku nie ma ani dr, ani ks. Oko ;-) Tutaj lista ich specjalistów: www.alfa-lek.pl/pl/nasi_specjalisci/30_pediatra. Pediatra jest teraz akurat jeden, ale bardzo dobry podobno (tak twierdzi moja znajoma).
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]