4387
Porady
Pediatra
naomi8791 2015-07-06 00:24:55
Witam, szukam dobrego pediatry z doswiadczeniem, zastanawialam sie nad dr Jakubowska z racji jej wieloletniego stazu pracyi dlatego potrzebuje Waszych opinii na jej temat. czy przyjmuje prywatnie ?
Re: Pediatra
beti86
2015-07-09 22:25:53
Ja polecam tylko i wyłącznie dr Wajde. Chodzilam dłuższy czas do dr Żurek ale niestety sie zawiodłam.
konto usunięte
2015-07-15 13:14:10
Ja byłam z córką u doktor Żurek, bardzo sobie chwalę. Mała miała problem z kłykcinami kończystymi, niestety paskudna sprawa, ale dostała maść i po tygodniu wszystko zeszło. Oczywiście szukałam też informacji o tym na własną rękę i znalazłam taką stronę: http://klykcinyhpv.pl
gdzie to zostało dość dobrze opisane, ale jednak pediatra podał mi więcej informacji, więc niczego nowego się nie dowiedziałam.
gdzie to zostało dość dobrze opisane, ale jednak pediatra podał mi więcej informacji, więc niczego nowego się nie dowiedziałam.
Granatowa
2015-07-21 09:16:10
Ja z racji tego, że często bywam w Warszawie, polecam lecznicę Alfa-Lek. To prywatna klinika, której specjaliści nie raz mi pomogli. Moja koleżanka chodzi tam do pediatry ze swoimi szkrabami.
Justusss
2015-07-21 23:14:15
Ja polecić nie potrafię ale za to STANOWCZO odradzam dr.Oko
Granatowa
2015-08-17 04:23:37
Justusss, całe szczęście w Alfa-Leku nie ma ani dr, ani ks. Oko ;-) Tutaj lista ich specjalistów: www.alfa-lek.pl/pl/nasi_specjalisci/30_pediatra. Pediatra jest teraz akurat jeden, ale bardzo dobry podobno (tak twierdzi moja znajoma).
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź