1°   dziś 1°   jutro
Piątek, 22 listopada Marek, Cecylia, Wszemiła, Stefan, Jonatan
2174

Wydarzenia

piknik integracyjny w Dobrej

mada 2014-06-05 06:10:29
Witam serdecznie. Byłam wczoraj ze swoim dzieckiem na pikniku integracyjnym w Dobrej i brak mi słów na temat tego jak można przygotować imprezę, która połączy ze sobą we wspólnej zabawie dzieci chore i zdrowe.Dziwię się, że na temat różnych, według mnie mało ważnych wydarzeń tyle pisze się na limanowskim forum a tak dużej i profesjonalnie zorganizowanej imprezy nie miał kto opisać i przedstawić w mediach. no, cóż widać dla nie których to jak mogą bawić się dzieci z dysfunkcjami wspólnie ze swoimi rodzicami i zdrowymi kolegami nie ma żadnego znaczenia. Pozdrawiam.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: piknik integracyjny w Dobrej
konto usunięte 2014-06-05 12:25:48
O to powinni zadbać organizatorzy, bo z tego co wiem każdy może napisać o takim wydarzeniu na tym portalu. Przecież redaktorzy nie będą wiedzieć o czymś takim, jeżeli ich ktoś nie poinformuje.
mada 2014-06-05 16:43:33
tak. oczywiście, że organizatorzy muszą poinformować o imprezie i z tego co wiem poinformowali
Flincia 2014-06-07 00:09:53
Jestem właśnie jednym z organizatorów tego Pikniku. Pragnę poinformować, że skierowałam do Redakcji Limanowa.in prośbę o objęcie tej Imprezy Honorowym Patronatem Medialnym tego Pikniku. Liczę na to,że jednak Redakcja opublikuje relację z naszego Dnia Dziecka! Nie tylko my na to czekamy - przede wszystkim czekają na to nasi Wychowankowie - oni też pragną poczuć się ważni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]