1994
Tematy archiwalne
Pilne - karta pojazdu
konto usunięte 2010-12-15 09:21:14
dowod osobisty, karte pojazdu, dowod rejestracyjny, wnioski skladac tam gdzie sie samochod rejestruje, nie wiem dokladnie ktory to pokoj.Jezeli np sprzedales samochod, ale nalezy ci sie zwrot pieniedzy to musisz zabrac rowniez umowe kupna-sprzedazy. ponizej podaje link do wniosku. Tylko oczywiscie pamietaj o zmianie danych:)http://www.doktorski.net/kartapojazduwzor.doc
Re: Pilne - karta pojazdu
szefo
2010-12-15 09:24:14
Witam serdecznie mam pytanie jakie dokumenty muszę mieć aby wrócili mi za karte pojazdu i jakie też wypełnic wnioski i w jakim pokoju to mozna załatwić
Witam serdecznie mam pytanie jakie dokumenty muszę mieć aby wrócili mi za karte pojazdu i jakie też wypełnic wnioski i w jakim pokoju to mozna załatwić
kotecek69
2010-12-15 10:23:53
a od jakiego to roku zwracają i do kiedy mozna sdkładac podania
konto usunięte
2010-12-15 10:39:26
Osoby, które zarejestrowały samochód sprowadzony z Unii Europejskiej pomiędzy 1 maja 2004 a 31 marca 2006 roku, mają prawo do zwrotu kwoty 425 zł. za wyrobienie karty pojazdu. Jesli chodzi o to od kiedy, to wydaje mi sie, ze mozna tam podejsc i zapytac, chociaz nie wiem czy starostwo udzieli jakiejs inf., bo oni nie chetnie wyplacaja te pieniazki. Ale trzeba walczyc.
konto usunięte
2010-12-15 10:42:38
Edzio, to ze Tobie w zyciu nie wyszlo to nie znaczy, ze mi tez:) Uwierz mi moje zycie w porownaniu z twoim to bajka!!! Dziekuje Bogu za tak wspaniale zycie, za co Ty go pewnie przeklinasz.Pozdrawiam Cie serdecznie.
kotecek69
2010-12-15 11:00:24
Edzio007 zmień lekarza bo cie oszukuje
konto usunięte
2010-12-15 11:40:55
Pod zly adres trafiles, jestem kobieta:) Na temat zycia prywatnego nie bede akurat z Toba dyskutowac, bo nie masz o tym pojecia zapewne, skoro jestes starym zgrzybialym kawalerem. Ale znam pare "homo", jezeli chcesz zmienic orientacje to oni udziela Ci kilku wskazowek. Moze akurat milosc do mezczyzny Cie uszczesliwi. Tylko musisz popracowac nad swoim wygladem, bo jak zapewne wiesz... to sa bardzo zadbani i kulturalni ludzie. Moze warto Edzio, bo jak na razie wrozy Ci sie przyszlosc z laska..... drewniana!
Szefo.. sorry ze nie trzymam sie temtu.
konto usunięte
2010-12-15 11:43:13
I jeszcze jedno Edzio, to jest ostatni post, ktory do Ciebie kieruje, gdyz nie dyskutuje z ludzmi, ktorzy maja "pol litra" przewagi nademna. Bye bye...
szefo
2010-12-15 13:28:54
MYŚLĘ ZE TERAZ TO JUŻ NIC NIE WIEM
Xull
2010-12-15 15:05:50
pierwsza odpowiedź ci wystarczy ;)
szefo
2010-12-15 15:23:18
zaznacze ze samochód sprzedałem 5 lat temu
konto usunięte
2010-12-15 16:54:18
mojemu mężowi wrócili całą kwotę - wniosek (pisany odręcznie a nie na urzędowym formularzu)złożył na dzienniku podawczym starostwa, podał w nim nr rejestracyjny samochodu którego sprawa dotyczyła (dodam, że samochód sprzedany został 4 lata temu), podał nr rachunku bankowego na który mają zwrócić kwotę i tyle. po miesiącu pieniądze były na koncie. Jeśli masz jakieś wątpliwości zadzwoń do wydziału komunikacji starostwa i zapytaj o zasady zwrotu należności za karty pojazdu.
Bimba
2010-12-15 21:28:44
Ja pisałam na zwykłej kartce Wniosek o Zwrot Nadpłaty za K.P napisałam imię nazw.adres,pesel,miejsce rejestracji,nr rejestr.samochodu,marka pojazdu,na koniec gdzie mają przesłać odzyskaną kwotę.Kasę dostałam po 9 dniach.
oskarczan
2010-12-17 22:13:26
czy wracają np. następnemu właścicielowi?;)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź