Re: +PiS objada biednych powodzian!!!
konto usunięte
2010-05-25 00:04:01
a skad ty masz takie dokladne informacje, co?
A to, ze go ludzie tak ugoscili, to co w tym dziwnego?! Ot taka juz nasza polska goscinnosc - "w chalpie biede zostaw a do ludzi sie postaw" mowi stare ludowe pszyslowie!!!
"koncz Wasc, wstydu oszczedz" w tym momencie kieruje do Pana, Panie skorpion, bo Panu to chyba ktos musi niezle placic za pisanie postow "antypisowskich"!!! A moze bys tak choc raz byl obiektywny i powyciagal choc troche PO-wskich brudow (a jest z czego powybierac)!!!
skorpion
2010-05-25 09:10:09
/indor był z drugiej całkowicie zalanej wioski ,wyłowiony ale nie uratowany-może mu nie zaszkodzi[Polacy to dobrzy gospodarze -nic nie zmarnują]-Marysia1985-przeżyłem już kilku prezydentów,papieży,premierów i z racji mojego charakteru,krytykuję każdą władzę,nikogo nie popieram tylko oceniam,każdy i ja ma inne wymagania-ja po prostu nie "cierpię-obłudy i teatralnych gestów-a Tusk to burek cdn.Pozdrawiam!!!
skorpjon
2010-05-25 09:11:02
/indor był z drugiej całkowicie zalanej wioski ,wyłowiony ale nie uratowany-może mu nie zaszkodzi[Polacy to dobrzy gospodarze -nic nie zmarnują]-Marysia1985-przeżyłem już kilku prezydentów,papieży,premierów i z racji mojego charakteru,krytykuję każdą władzę,nikogo nie popieram tylko oceniam,każdy i ja ma inne wymagania-ja po prostu nie "cierpię-obłudy i teatralnych gestów-a Tusk to burek cdn.Pozdrawiam!!!
konto usunięte
2010-05-25 16:03:08
tak? sa dwaj jeden przez i drugi przez j... I co z tego, w dalszym ciagu moze to byc ta sama osoba... A i dlaczego powyzej jest ten sam komentarz dwa razy - jeden dodany przez skorpion, drugi przez skoorpjon?! Czyzby jeden drugiegi tak popieral, czy tez to ta sama osoba?!
To napisz kiedys skorpion, czy tez skorpjon taki krytykujacy post o PO albo ktorejkolwiek innej partii - skoro tak doskonale znasz historie naszej polityki, tyle przezyles, to powinienes miec nieco obiektywniejszy punkt widzenia, prawda?!