1994
Tematy archiwalne
Pis wyrzuca i przywraca.
winiarnia 2010-11-24 18:22:29
Czy jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi co się dzieje w PIS-e.Jak traktuje się czlonków tej partii.Najpierw wyrzuca się ich traktując jak powietrze a następnie prosi o powrót /nie wszystkich!/.Czym się kieruje lider partii?.Nasuwa się mnóstwo pytań wzajemnie się wykluczających.
Re: Pis wyrzuca i przywraca.
forfiter
2010-11-24 18:40:45
Niektórych się z PISu wyrzuca, a niektórzy sami się wyPISują.
myszka1
2010-11-24 18:43:43
wyrzuci z listy tych co w czasie wyborów się nie przyznawali do partii i ze są bezpartyjni niezrzeszeni a startowali z listy PIS ja bym tez to zrobił.
winiarnia
2010-11-24 18:45:06
Tak ale od 10 min.jest tworzona petycja z prośbą o powrót niektórych.
motyl
2010-11-24 22:20:16
Bardzo dobrze, że Pan dr. Jarosław Kaczyński i partia PIS usuwa ze swoich szeregów ludzi, którzy są niewierni swojej partii i ich programu prawicowego!!! Ci ludzie, którzy chcieli rozbić swoją partie od wewnątrz, to ludzie zdrajcy, ludzie tylko myślący o sobie i o swojej sławie nie mają nic wspólnego o dobro dla Polski i ludzi słabych, biednych i nie głoszą i nie praktykują hasła - BOG HONOR OJCZYZNA!!! Pozdrawiam Was wszystkich, którzy umią myśleć sami a nie myślami narzuconego przez g. wyborczą tvn,szkła kontaktowego!!itd.
konto usunięte
2010-11-25 08:03:29
a podwładni PiS "UMIĄ" myśleć sami czy wykonują tylko polecenia Księciunia ?
konto usunięte
2010-11-25 21:17:11
Motyl Twój sposób myślenia, formułowanie zdań pewne wyrażenia są całkowicie samodzielne tylko nie wiem dlaczego czytając ten tekst widzę Jarosława Kaczyńskiego i jedynie słusznych jego przybocznych.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź