4296
Porady
Plener ślubny
bella519 2012-05-26 20:04:01
Witam!
Szukam ciekawego miejsca w okolicy, gdzie można by zrobić fajną sesję ślubną.
Z góry dziękuję za propozycje.
Pozdrawiam
Szukam ciekawego miejsca w okolicy, gdzie można by zrobić fajną sesję ślubną.
Z góry dziękuję za propozycje.
Pozdrawiam
Re: Plener ślubny
mimi
2012-05-27 10:44:43
polecam teren koło przekażnika telewizyjnego na LIPOWYM doskonałe miejsce jest ustronne i przepiękne widoki:)
ogonek
2012-05-27 12:05:43
Polecam przejechać do n.sącza na ruiny zamku, kawałek drogi jest ale warto !
FurElise
2012-05-29 15:23:07
A ja polecam pojechać do takiego Pana, który mieszka przy ul. Leśnej pod Kapliczką (u P.Wojtasów), ma taki ciemno zielony dom. Posiada śliczny ogród i na pewno zgodzi się na sesję. Oczywiście najpierw trzeba do niego podjechać i się umówić. :)
konto usunięte
2012-05-29 20:57:46
Ja ostatnio zauważyłem że dużo par robi sobie zdjęcia na tle Dworku Marsów (tam gdzie jest Muzeum Regionalne Ziemi Limanowskiej - koło parku) :)
asia620
2012-05-30 12:35:48
ja polecam pasierbiec. a jak nie ti jakis pobliski lasek albo polana i jak będize kreatywny fotograf to zdjęcie beda orginalne a nie tak jak co druga para w ruinach zamku w sączu
konto usunięte
2012-05-30 14:23:51
A Ja bym ci poleciła skansksen w Laskowej piękny ogród stara hata w której można również fajna sesje zrobic w razie deszczu.Ja osobiscie byłm zadowolona bardzo:)
juditha
2012-05-31 07:25:13
ja osobiście do zamku w Sączu jestem uprzedzona. Byłam tam kiedyś - co prawda dawno - ze znajomymi jako świadek na sesji i trzeba było uważać żeby brzydko mówiąc nie wejść w kupę... ale chyba sporo się tam zmieniło...
mam przynajmniej taką nadzieję...
Ja ze swojej strony mogę polecić stawy w Starym Sączu - może miejsce też nie do końca czyste ale zdjęcia śliczne wychodzą, a w innym przypadku polecam też jakiś plener w lesie czy na polanie natura wychodzi rewelacyjnie na takich zdjęciach:)
mam przynajmniej taką nadzieję...
Ja ze swojej strony mogę polecić stawy w Starym Sączu - może miejsce też nie do końca czyste ale zdjęcia śliczne wychodzą, a w innym przypadku polecam też jakiś plener w lesie czy na polanie natura wychodzi rewelacyjnie na takich zdjęciach:)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź