2174
Wydarzenia
Polityczne nieprawdy Posła Janczyka
nieprawdyPIS 2015-09-04 09:34:53
Pan Poseł rozpoczął kampanię wyborczą twierdząc, że przez czas sprawowania mandatu dobrze przysłużył się ziemi limanowskiej.
Papier przyjmie wszystko - realna rzeczywistość jest nieco inna.
Kłamstwo pierwsze - dzięki wysiłkom Pana Posła na Limanowszczyźnie zmodernizowano drogi gminne - KŁAMSTWO. Pan Poseł regularnie głosował przeciwko uchwale budżetowej przewidującej środki na schetynówki i na programy powodziowe.
cdn
Papier przyjmie wszystko - realna rzeczywistość jest nieco inna.
Kłamstwo pierwsze - dzięki wysiłkom Pana Posła na Limanowszczyźnie zmodernizowano drogi gminne - KŁAMSTWO. Pan Poseł regularnie głosował przeciwko uchwale budżetowej przewidującej środki na schetynówki i na programy powodziowe.
cdn
Re: Polityczne nieprawdy Posła Janczyka jeden1 2015-09-04 09:54:03
Re: Polityczne nieprawdy Posła Janczyka
marekmintal
2015-09-04 10:49:38
jak powiedział pisiorek Jacek Kurski "Ciemny lud wszystko kupi".... Poseł Janczyk wie że to co mówi to ściema, ale ciemny lud to kupi....
nieprawdyPIS
2015-09-04 15:03:31
8o hehe zasługi tego Pana są rozliczne..........jak rozliczne są jego podróże. warto wiedzieć, że Pan Poseł jest tak znany w Sejmie, że większość nie pamięta jego nazwiska...
pinkfloyd
2015-09-04 19:32:03
...-po prostu żenada!
Doradca
2015-09-05 10:11:44
Ktoś włożył tę propagandę do mojej skrzynki na listy i mam ją przed oczami.
Jak można Panie Pośle pisać takie bzdury.
Jakie drogi gminne i powiatowe, jakie powodziówki, jakie obiekty sportowe i rekreacyjne ?
Konkretnie Panie Pośle jakie ?.
Jakimi kwotami z własnej kieszeni Pan wsparł potrzebujących pomocy ?.
Wstyd mi za Pana Panie Pośle.
Jak można Panie Pośle pisać takie bzdury.
Jakie drogi gminne i powiatowe, jakie powodziówki, jakie obiekty sportowe i rekreacyjne ?
Konkretnie Panie Pośle jakie ?.
Jakimi kwotami z własnej kieszeni Pan wsparł potrzebujących pomocy ?.
Wstyd mi za Pana Panie Pośle.
nieprawdyPIS
2015-09-06 09:00:13
Pan Poseł jest przeciwko obowiązkowym szczepieniom
Zgroza, w sytuacji gdy w całej Europie dochodzi do nawrotu groźnych chorób jak polio czy odra.
Pan Poseł chce narażać nasze dzieci na ryzyko ciężkich chorób
Zgroza, w sytuacji gdy w całej Europie dochodzi do nawrotu groźnych chorób jak polio czy odra.
Pan Poseł chce narażać nasze dzieci na ryzyko ciężkich chorób
Andrzej
2015-09-06 09:45:47
Tak powinno być. Rozliczać posłów i partie na dole, gdzie konkretnie widać co zrobili a nie opowiadanie przez nich gładkimi pustymi słowami niestworzonych historii jak to oni napracowali się. W poprzednich wyborach nie głosowałem za Janczykiem i miałem na niego głosować w tych wyborach ale jak widzę ich butę i zarozumiałość gdy jeszcze nie wygrali wyborów to na pewno nie będę głosował na tą partię. Jak można mówić cyt. Będziecie mieli do powiedzenia po wyborach tyle co żyd w gettcie )http://www.tcz.pl/index.php?p=1,47,0,wiadomosci&item=75920acd0f16e3f7&title=Beda-mieli-do-gadania-tyle-co-zyd-w-gettcie-czlonek)
nieprawdyPIS
2015-09-07 08:01:12
Wójtowie są pewnie w szoku dowiedzieli się bowiem, ze Pan Poseł załatwił im kase na inwestycje drogowe i sportowe...
Może Panie Pośle napisze Pan na jakie inwestycje i w których gminach pozyskał Pan środki zewnętrzne?:P
Może Panie Pośle napisze Pan na jakie inwestycje i w których gminach pozyskał Pan środki zewnętrzne?:P
ebi
2015-09-07 10:36:35
Szanowni Państwo - oczywiście samochwalstwo Posła jest oburzające. Działanie w stylu "ciemny lud to kupi" jest jednak skuteczne co widać po dotychczasowych wyborów. A już na totalną krytykę zasługuje obrona Lasów Państwowych w których płaca pracowników zarzadzający jest większa od pensji prezydenta.8o
nieprawdyPIS
2015-09-07 12:03:25
niesamowite jak łatwo prawi sprawiedliwi potrafią mydlić oczy ludziom.
małe pytanie pomocnicze - Czy program "schetynówek" to program PiS? Czy Poseł Janczyk jest twórcą tego programu?>:-D
małe pytanie pomocnicze - Czy program "schetynówek" to program PiS? Czy Poseł Janczyk jest twórcą tego programu?>:-D
ebi
2015-09-07 15:03:48
ale zatkało zwolenników PiS>:-D
ebi
2015-09-08 07:40:55
Niedawno Poseł w swoich materiałach dezinformacyjnych pisał, że na realizację obietnicy 500 złotych na każde dziecko potrzeba ponad 30 mln pln teraz twierdzi (na konferencji w N.Sączu) ze 22 - jaka jest prawda? które wyliczenia pierwszoklasisty są poprawne?8o
kpiarz
2015-09-08 09:24:41
Otrzymałem ową "gazetę" i z ciekawością sprawdziłem zasięg jej kolportażu. Spory - nawet na Podhalu ludzie do wychodków ją brali na podtarcie. Ja w toalecie nieco bardziej miękkiego papieru używam, więc owo dziwo propagandowe, po pobieżnym przejrzeniu z uśmiechem politowania, wylądowało pod butami trekingowymi w celu zaabsorbowania ociekającego błota - świetnie spełniło swoja funkcję. Dziękuje Panie Pośle Janczyk :)
nieprawdyPIS
2015-09-08 12:39:28
nie wolno też zapomnieć o największym grzechu Pana Posła - po wygranych wyborach samorządowych miał szanse odsunąć od władzy Krupińskiego i Puchałę.
A on się z nimi dogadał.
A on się z nimi dogadał.
ebi
2015-09-09 00:37:22
A teraz pilnuje innych członków PiS - radnych powiatowych, żeby czasem nie zrobili przewrotu.
ebi
2015-09-09 09:33:39
kpiarz - a zwróciłeś uwagę, ze na gazetce nie ma informacji o tym, że jest finansowana ze środków komitetu wyborczego PiS?
Oczywiście Poseł powie, że to materiały informacyjne i pewnie dlatego sa finansowane ze środków na utrzymanie biura, no ale jak się w nich prosi o głosy i dziękuje za poprzednie to chyba jednak są materiały wyborcze.
Oczywiście Poseł powie, że to materiały informacyjne i pewnie dlatego sa finansowane ze środków na utrzymanie biura, no ale jak się w nich prosi o głosy i dziękuje za poprzednie to chyba jednak są materiały wyborcze.
chlop
2015-09-09 22:20:01
Dla tych ,którzy nie wiedzą ,co Pan poseł zrobił dla nas mieszkańców Limanowej i nie tylko będąc w opozycji. Może niech sam Pan poseł o tym opowie:
https://www.youtube.com/watch?v=h3Knv3yAqlE
https://www.youtube.com/watch?v=h3Knv3yAqlE
ebi
2015-09-10 15:42:27
Taak Poseł fajnie liczy - 2+2=4 od tego odejmujemy 23% i dodajemy i wynik mamy ten sam:-). Zaffca bankowości i rynków finansowych, jak o sobie sam mówi - spec od budżetu a matematyka na poziomie 6 klasy.
nieprawdyPIS
2015-09-11 08:00:42
wczoraj dowiedziałem się, że Poseł wywalczył dla nas obniżenie oprocentowania kredytów - a ja myślałem, że zależą one od WIBOR.B)
nieprawdyPIS
2015-09-11 08:28:30
zna ktoś koszty utrzymania biura poselskiego w Limanowej?
nieprawdyPIS
2015-09-11 11:23:03
Już znalazłem - koszt utrzymania biura poselskiego w Limanowej za 2014 rok to .................................... około 150 tysięcy złotych.
Fajne jest życie biednego Posła i jego Dyrektora biura Wojciecha Włodarczyka. szczegółowe rozliczenie wydatków można znaleźć na stronie sejmowej. CIEKAWE.
Fajne jest życie biednego Posła i jego Dyrektora biura Wojciecha Włodarczyka. szczegółowe rozliczenie wydatków można znaleźć na stronie sejmowej. CIEKAWE.
ebi
2015-09-11 15:29:31
A czy ktoś wie jakim samochodem jeździ poseł Janczyk?
konto usunięte
2015-09-11 16:19:06
Zawziąłeś się na posła Janczyka. Większość Twoich wypowiedzi można przypisać każdemu jednemu posłowi. Co może zrobić poseł opozycji? Może Ci tylko powiedzieć co się tam na tej Wiejskiej dzieje i tyle. System polityczny jest w Polsce tak skonstruowany że poseł KOALICJI RZĄDZĄCEJ może prosić kolegę premiera żeby za przyzwoleniem kolegi szefa partii coś w danym regionie zrobił. Dlatego większość zarzutów o których piszesz trzeba postawić posłom którzy firmują swoją twarzą dzisiejszą władzę.
nieprawdyPIS
2015-09-11 18:53:15
i o to chodzi West - a skoro tak to powinien w swoich materiałach napisać - " Byłem Posłem opozycji i nie mogłem niczego dla tego regionu załatwić" a nie kłamać, że dzieęki niemu jakaś gmina wybudowała drogi ze schetynówki.
konto usunięte
2015-09-11 20:35:58
Sukces ma wielu ojców. Przytoczona wypowiedź świadczy jednak o panowaniu "republiki kolesiów" w której trzeba decydenta przywieźć, pokazać, ugościć. Okazuje się że takie możliwości ma każdy kto dotrze do odpowiedniego człowieka.
ebi
2015-09-13 00:33:43
West - nie zgodzę się z tobą - nie każdy ma takie możliwości - poseł opozycji ich nie ma!
Tak więc powtórzę - może pisać o czym innym.
Tak więc powtórzę - może pisać o czym innym.
konto usunięte
2015-09-13 07:54:22
W takim układzie pozostaniemy przy odmiennych zdaniach. Radzę Ci obserwować życie i sposoby podejmowania decyzji. Spodziewam się że za jakiś czas zmienisz zdanie.
nieprawdyPIS
2015-09-14 13:53:55
Nawet sam Jarosław Kaczyński nie ufa Posłowi Janczykowi. Świadczy o tym poparcie Pana Prezesa dla Józefa Leśniaka, który dostał 2 miejsce na liście PIS.
WYBIERZMY NOWEGO PRZEDSTAWICIELA ZIEMI LIMANOWSKIEJ W SEJMIE
WYBIERZMY NOWEGO PRZEDSTAWICIELA ZIEMI LIMANOWSKIEJ W SEJMIE
saxon
2015-09-14 23:56:47
Byle nie kogoś z koalicyjnych partii PO - PSL.
bearchen
2015-09-15 01:16:30
Wole utrzymywac biuro poselskie caly rok za 150tys zl niz sponsorowac platformie oszustow kolacje u "Sowy" za 1200 zl co niejednokrotnie przewyzsza zarobki miesieczne niektorych obywateli tego kraju.
I tylko Oni sami wiedza ile takich kolacji bylo wiec zanim zaczniecie rozliczac posla Janczyka podliczcie wlasny rachunek.
Kampania nienawisci ruszyla?
https://img.limanowa.in/img/emotikony/error.png">
I tylko Oni sami wiedza ile takich kolacji bylo wiec zanim zaczniecie rozliczac posla Janczyka podliczcie wlasny rachunek.
Kampania nienawisci ruszyla?
https://img.limanowa.in/img/emotikony/error.png">
ebi
2015-09-17 07:57:22
Bearchen - masz prawo lubieć i woleć - ja mam takie samo prawo - rozliczyć posła - jedynego z naszego powiatu z kłamstw które wypisał w swojej dezinformacji. Wolny kraj. Jeśli uważasz, że napisałem nieprawdę - wskaż gdzie. Jeśli uważasz , że poseł pomógł w zdobyciu kasy do jakiejś gminy / na jakieś zadanie - wskaż gdzie - przeproszę. Ale nie wciskaj nikomu , że jest to kampania nienawiści. A może twój wójt powie, że Janczyk załatwił mu kasę u Marszałków (PO/PSL) na kanalizację albo wodociąg? Zapytaj i napisz.
ebi
2015-09-18 08:09:50
Pan Janczyk chwali się obroną przewoźników - znaczy to tyle, że jest za utrzymaniem bałaganu z przewozami, dworcem, brakiem rozkładów jazdy ściganiem się na drogach itd itd.... suuupeeer !!!
ZdzisiuKrecina
2015-09-18 08:32:32
Z tego co wiem była i jest głośna sprawa działki w Przyszowej. W skrócie mieszkańcy chcieli aby działkę kupiła gmina ( jest to samo centrum) na cele gminne jak parkingi, może coś więcej. Zakupem również mocno był zainteresowany mąż przewodniczącej sejmiku województwa małopolskiego Pan N.
Jańczyk był proszony o pomoc w tej sprawie i co zobił???? NIC!!! A nawet więcej dogadał się z Panią N. że nie będzie jej przeszkadzał. Dodam że mógł wiele zrobić w tej sprawie dla społeczności lokalnej a co zrobił??? NIC A NAWET WIĘCEJ BO ZASZKODZIŁ.. JA NIE CHCĘ TAKIEGO POSŁA!!!!:D
Jańczyk był proszony o pomoc w tej sprawie i co zobił???? NIC!!! A nawet więcej dogadał się z Panią N. że nie będzie jej przeszkadzał. Dodam że mógł wiele zrobić w tej sprawie dla społeczności lokalnej a co zrobił??? NIC A NAWET WIĘCEJ BO ZASZKODZIŁ.. JA NIE CHCĘ TAKIEGO POSŁA!!!!:D
ebi
2015-09-18 23:47:15
kolegom Piotra Dudy i jego pieska mówimy dość !!!!!:-)
konto usunięte
2015-09-19 08:08:39
@ebi nie chcę żyć w kraju w którym wójt "załatwia" dotację z wojewodą, gdzie poseł ma wpływ na to komu spółdzielnia (niezależny podmiot gospodarczy) sprzedaje swój majątek. Dlatego Ewie K. i jej kolegom mówię DOŚĆ.
Andrzej
2015-09-21 19:49:47
Wysłuchałem samochwały posła w TV 28 i teraz wiem min komu zawdzięczam wymalowanie podwójnej ciągłej na drodze od Mszany do Nowego Sącza. Jak ktoś ma możliwość to proszę o przesłanie materiału filmowego Prezesowi Kaczyńskiemu, który dowie się że jednak w Polsce coś się robi poprawia się a nie jak twierdzi jest coraz gorzej
nieprawdyPIS
2015-09-22 20:16:43
Pan Janczyk wszystko załatwia tak jak sprawę Szczawy. Najpierw chodził i opowiadał, ze wszystko jest OK, podziału nie będzie, on interweniował razem z Mularczykiem.
I co?
1 stycznia 2016 r powstanie gmina Szczawa w powiecie limanowskim.
TAKA JEST SKUTECZNOŚĆ POSŁA JANCZYKA
I co?
1 stycznia 2016 r powstanie gmina Szczawa w powiecie limanowskim.
TAKA JEST SKUTECZNOŚĆ POSŁA JANCZYKA
ebi
2015-09-25 09:40:13
Jaki limit wydatków na kampanię ma Pan Janczyk? - może policzymy jego banery?
ebi
2015-09-28 13:29:40
Pan Janczyk pojawił się na banerach, ciekawe czy ma zgody zarzadców dró do ich umieszczania na mostach?
ebi
2015-10-02 15:55:41
W PiS-ie są sami "ciekawi" kandydaci - niejaki Cieślak ma Hasło: Stop nielegalnym imigrantom. To znaczy , że legalnym mamy przyjąć?8)
Arwen
2015-10-02 18:31:11
Tak oczywiście, a złodzieje z PO i PSL to same świętoszki, które okradają polskie rodziny, załatwiają kolesiom dobrze płatne posadki, sprzedali Polskę wrednej Merkel, wiadomo PO - to partia oszustów, ale PSL niby tacy katolicy, a dla stołków i rządowego koryta byliby zdolni do najgorszego świństwa, ciekawe czy by sprzedali swoje rodziny za stołki i koryto ?https://img.limanowa.in/img/emotikony/idea.png">
ebi
2015-10-20 13:27:57
Pan Janczyk nawet na Limanowa.in pisze te swoje kłamstwa, że niby dzięki niemu jakieś gminy uzykały wsparcie swoich inwestycji..... hahahahahaha8o
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź