0°   dziś 1°   jutro
Piątek, 22 listopada Marek, Cecylia, Wszemiła, Stefan, Jonatan
2174

Wydarzenia

Prawo jazdy 2015

Adrian1132 2015-06-27 21:23:25
Witam,
Mam pytanie, jakie OSK polecacie w limanowej? Poleca ktoś "uBogdana"?
Wiem że były już takie tematy ale niestety nie aktualne.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Prawo jazdy 2015
goB 2015-06-28 09:49:20
Bardzo Ci polecam szkołę Pana Bogdana i Pani Ani.
Pani Ani prowadzi bardzo rzeczowo wykłady,tłumaczy, pokazuje wszytko w przystępny sposób.
Natomiast Pan Bogdan przekazuje wiele przydatnych ciekawostek podczas jazdy.
Kładzie duży nacisk na staranność przejazdów co owocuje na egzaminie państwowym.

W czasie gdy ja uczęszczałem na kurs pamiętam że większość osób zadawała za pierwszym razem.

:)
Real 2015-06-28 10:58:50
Ja polecam szkołę jazdy u Pana Kity, wykłady rzeczowe, ciekawie prowadzone, ogólnie bardzo miła atmosfera, Pan Tomasz zawsze miły i uśmiechnięty zawsze się dostosowywał . Wszystkie jazdy miałem przyjemność odbywać z Panem Leonardem, też bardzo konkretny wie czego chce nauczyć i jak nauczyć jazdy, z gigantycznym doświadczeniem.
ty123 2015-06-28 16:32:02
na pewno nie u sowy . żenada, jezeli nie masz ,, pojecia do samochodu i go nie ,, czujesz to nieczego sie nie nauczysz i i tak ,, marnujesz pieniądze i jestes tempy/a. Dojazdy sprawiają że w praktyce wychodzi tych godzin 15 ... Lepiej pomęczyć sie w dojechaniu do N. Sącza niz marnowac pieniądze na taki że zażartuje -kurs. Zero pofesjonalizmu i podejścia. Polecam quattro w sączu u nich w 10 h można nauczyc się więcej niż w 30 h u sowy :)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]