HEJ JUNAK. JA ROBIŁAM PRAWKO W ELICIE. JEŹDZIŁAM Z PANEM JARKIEM. PRZESŁAŁ MI SMSA ŻE OTWIERA SWOJĄ SZKOŁĘ-JAREMI CZY JAKOŚ TAM.JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. ZADAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM. POLECAM!
speed i tylko speed .jakby ci sie udalo jezdzic z pawlem kuzielem ,wspolwlascicielem to masz zagwratanowane ze twoje pieniadze nie poszly na marne.polecalem,polecam i bede polecal speed na ul.M.B Bolesnej....ta szkola nie ma sobie rownych na ternie liamnowoj!pozdrawiam
szkoła jazdy to jedna sprawa, ale baaardzo dużo zależy od tego na jakiego egzaminatora trafisz - niby wszystko jest nagrywane, ale jak będzie chciał ulać to i tak do czegoś się przyczepi - a najprawdopodobniej za "wymuszenie pierwszeństwa" - chyba 90% osób jest na tym uwalanych.
Więc nigdy nie masz pewności, że zapisując sie tu czy tam - zdasz na pierwszym razem - ale życzę powodzenia.
Słyszałem od kumpli że speed jest przereklamowany. ale wielkie dzięki za opinie. czekam na więcej wiadomości, chce się nauczyć dobrze jeżdzić a nie tylko zdać. skoro tak chwalicie JAREMI to rzućcie jakiś kontakt do nich. dzięki!
mnie też uczył pan Jarek Potoniec świetny facet,naprawde uczy!!!jestem bardzo zadowolony!!!siostra się wybiera teraz do niego, 21 stycznia rozpoczyna się kurs,jutro z nią pogadam to podam namiary,gdzie i nr tel.
rozmawiałem z siostrą i kurs tak jak pisałem rozpoczyna się 21 stycznia,pod tym mumerem można się zapisać i dowiedzieć wszystkiego 664 183 630 a wykłady mają być w ZSS NR1
Ja robiłem prawko w szkole Piwowarczyka i jestem bardzo zadowolony.. Polecam też Jarka Potońca to dobry nauczyciel i jazdy i geografii i przyrody i fizyki (w przyszłości jak mniemam)
A poza tym popatrz też na statystyki zdawalności. Bo jeżeli któraś szkoła ma około 70%, to warto się nad nią zastanowić. Nie kieruj się tylko opiniami.
prosze was! jak czytam wasze opinie to wydaje mi sie ze szkoły same sie reklamuja:)
Sowa czy Wilk prosze was!! poraszka i zastanawiam sie czemu jeszcze ktos robi prawko u nich tragedia tak jak pan kita czy kęska:) ktory spi wiecznie jak jezdzi do sacza hihi
Wszędzie tylko nie u Gawrona! https://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png"> No chyba, że jesteś komunistą, popierasz burmistrza Biedę i nienawidzisz busiarzy. Wtedy Gawron przyjmie Cię z otwartymi rękami i zrobi Ci darmowy kurs :P
Polecam Zieloną elke bo masz 30 godzin jazdy po sączu a nie tak jak wszedzie indziej tracisz godziny kursu na dojazdy do sącza i z powrotem Oni cie zawoża na miejsce i ty jezdzisz nie po równej drodze do sacza tylko po miesie a właśnie to jest potrzebne do egzaminu !!!
wszędzie byle nie u Gawrona !!! wykłady beznadziejne instruktor każe jezdzic koło swojego domu żeby sobie zabrac lekarstwa i takim sposobem godz siedzi w domu a ty w elce i godz uciekają nie polecam !!! dużo ludzi pewnie wie o kogo mi chodzi ... ATUT Nowy Sącz polecam .