10°   dziś 7°   jutro
Poniedziałek, 25 listopada Erazm, Katarzyna, Elżbieta, Klemens
4296

Porady

Proszę o opinie na temat bramy garażowej z DK-Prof

konto usunięte 2013-11-05 18:51:39
Witam szukam informacji na temat bram garażowych tej firmy czy sa warte kupna :)
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Proszę o opinie na temat bramy garażowej z DK-Prof
malaMI 2013-11-05 20:45:03
Witaj, ja mam dwie bramy z tej firmy już od ponad 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona :D Nie wiem jaki konkretnie model Cię interesuje u mnie są to bramy segmentowe automatyczne. Jak do tej pory ani raz nie zawiodły a używane są obie parę razy dziennie, wykonanie oceniam na b. dobre, co do pilotów i tych całych mechanizmów wszystko działa bez zarzutów. Jeżeli jeszcze raz miałabym wybierać to znów bym wybrała te bramy. u mnie się jak najbardziej sprawdzają. Życzę powodzenia w podejmowaniu decyzji
konto usunięte 2013-11-06 09:36:21
malaMi dziękuje za odpowiedz a powiedz mi ile gwarancji daja na te bramy ja tez wlasnie chciala bym segmętową i jeszcze jedno gdzie zamawiałas te bramy?w limanowej czy w Biczycach
jaromax 2013-11-06 09:55:42
ja też mam bramę DK-Prof i działa bez awaryjnie, jak najbardziej polecam. Ja kupowałem bramę w Partnerze w Mszanie Dolnej:)
malaMI 2013-11-06 13:41:53
esik10 ja kupowałam w Nowym Sączu na Jagielońskiej 58, co do gwarancji to aktualnie jest to 5 lat. A co do ceny to zależy czy standardowa czy pod wymiar. pozdrawiam
Robi35 2015-01-30 00:11:33
Polecam bramę garażową BestBram oraz napęd Hato.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]