3°   dziś 6°   jutro
Sobota, 06 grudnia Jarema, Mikołaj, Emilian, Dionizja, Leontyna
1995

Tematy archiwalne

Pudzian vs Butterbeanem

konto usunięte 2010-09-19 00:52:35
BRAWO MARIUSZ :))
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Pudzian vs Butterbeanem
marcins87 2010-09-19 11:13:36
brawo brawo!
radny 2010-09-19 16:57:34
dla mnie Marcin Najman wygrał!!!!!!!! A i dobrze że sklepał morde temu burakowi!! Brawo Marcin nie kończ kariery!!!!!!!!!!
L4WA 2010-09-19 20:11:44
dla mnie obaj Njman i Saleta się wygłupili i ośmieszyli ... to nie sport dla nich ... żaden nawet podrzędny i kiepski zawodnik nie dałby się tak udusić ja Najman ... to było żałosne ... tak jak zachowanie Salety w walce w parterze ... i zaraz po walce ... Pudziana nie komentuję ... nie warto ... ale zaniża bardzo poziom KSW ;/ startowało tam wielu lepszych i bardziej utalentowanych zawodników
L4WA 2010-09-19 20:23:19
dla mnie obaj Njman i Saleta się wygłupili i ośmieszyli ... to nie sport dla nich ... żaden nawet podrzędny i kiepski zawodnik nie dałby się tak udusić ja Najman ... to było żałosne ... tak jak zachowanie Salety w walce w parterze ... i zaraz po walce ... Pudziana nie komentuję ... nie warto ... ale zaniża bardzo poziom KSW ;/ startowało tam wielu lepszych i bardziej utalentowanych zawodników
crusader 2010-09-20 10:11:16
za co brawo Mariusz? ten człowiek ma problemy zdrowotne i widac było, ze jest jak żółw raz przewrócony i tak się nie podniesie. To przykre, ze pozwalają Mariuszowi bić chorych chłopców.
konto usunięte 2010-09-20 10:26:18
ja dzięki Pudzianowskiemu wygrałem 2 dychy :P szacun dla niego
david 2010-09-20 19:51:13
przecież to wyglądało jak operacja liposukcji na grubasie.... żal czekać 3godz na walke.. PS: Nie myslałem że z salety taka ci****ka ;/
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]