4296
Porady
PYTANIE ODNOSNIE CHEMI NIEMIECKIEJ
zuzia39 2015-08-24 12:34:59
WITAM MAM PYTANIE ODNOŚNIE CHEMI NIEMIECKIEJ CZY KTOS MORZE MI COŚ POWIEDZIEC NA TEN TEMAT CZY NAPRAWDE JEST TAKA DOBRA JAK ZACHWALAJA WSZYSCY.EWENTUALNIE GDZIE MORZNA KUPIĆ CHEMIE NIEMIECKA W POWIECIE LIMANOWSKIM W NAJKORZYSTNIEJ.Z GÓRY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI.
Re: PYTANIE ODNOSNIE CHEMI NIEMIECKIEJ
kosmos100
2015-08-24 19:39:13
nabierają ludzi jak może być chemia niemiecka dużo tańsza w polsce a w niemcach droższa
to co w polsce sprzedaja to zwykły szajs wiem co pisze w niemczech jak kupie proszek to jest naprawdę dobry
w limanowej kupiłem niby niemiecki a on nawet koło polskiego nie stał
to co w polsce sprzedaja to zwykły szajs wiem co pisze w niemczech jak kupie proszek to jest naprawdę dobry
w limanowej kupiłem niby niemiecki a on nawet koło polskiego nie stał
kumpela10
2015-08-24 22:13:22
kosmos 100 albo piszesz to po złości albo handlujesz polska chemia i szlak cie trafia że klienci wola chemie niemiecką ,ja kupuje chemie niemiecka i jestem zadowolona tańsza i bez porównania kto spróbuje na pewno nie pożałuje, ja zaopatruje się w dobrej w rynku polecam wybór bardzo duży i ceny konkurencyjne
wydra2
2015-08-25 14:17:16
kosmos ma rację to zwykły szajs podróba w niemieckim opakowaniu
wystarczy wejśc sobie na gazetkę sklepu w niemczech
tam chemia jest droższa niz w polsce
a gdzie transport
a gdzie zarobek
a gdzie podatek
to jakim cudem jest w polsce tańsza chemia niż w niemczech
zwykła podróba
wystarczy wejśc sobie na gazetkę sklepu w niemczech
tam chemia jest droższa niz w polsce
a gdzie transport
a gdzie zarobek
a gdzie podatek
to jakim cudem jest w polsce tańsza chemia niż w niemczech
zwykła podróba
Manuella
2015-08-25 14:21:53
Przepraszam, że nie w temacie ale nie mogę patrzeć na te byki. Zuziu, zlituj się i popraw to.
rimix
2015-08-25 14:23:03
kosmos dobrze piszesz
mój brat przywiózł mi z wiednia ze sklepu proszek to jest proszek dobry
i kupiłam w limanowej proszek niby niemiecki .
nie ma porównania zwykły bubel nawet koło najtańszego polskiego nie stał
mój brat przywiózł mi z wiednia ze sklepu proszek to jest proszek dobry
i kupiłam w limanowej proszek niby niemiecki .
nie ma porównania zwykły bubel nawet koło najtańszego polskiego nie stał
sweetfocia
2015-08-25 16:19:09
Według gazecianych testerów i informacjom producentów, niemieckie proszki są o około 20 % bardziej skoncentrowane od ich polskich odpowiedników, cenowo wychodzą około 15 % taniej. Jeżeli doliczyć koszty transportu nie zyskujemy wiele.
Ostatnio w oficjalnej dystrybucji pojawiły się proszki o większym stopniu skoncentrowania, więc należy dokładnie czytać zalecenia odnośnie dawkowania.
Ostatnio w oficjalnej dystrybucji pojawiły się proszki o większym stopniu skoncentrowania, więc należy dokładnie czytać zalecenia odnośnie dawkowania.
kumpela10
2015-08-25 23:25:42
sweetfocia marz racje wszyscy oceniają po cenie a cena produktu jest zależna od tego ile na produkt nałożone zostało marży a prawda jest taka że chemia niemiecka jet dużo lepsza.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź