2174
Wydarzenia
Radni ZA
xymena 2014-11-11 13:24:32
Na kogo głosować na Z.A. ? Co sądzicie? Mało czasu zostało do namysłu.
Re: Radni ZA
konto usunięte
2014-11-11 16:57:48
Jerzy Mól.
1234567
2014-11-11 17:33:26
Tusik!!!!!
limka
2014-11-11 20:02:21
Rozmawiałam dzisiaj z pewną starszą Panią z osiedla ZA o wyborach i pytam na kogo głosować. starsza pani jeszcze w pełni sił, bardzo udziela sie w jednej z wspólnot mieszkaniowych. I mówi tak: "od 53 lat nic sie na osiedlu ZA nie robiło. A teraz co zrobiono w ciagu ostatnich 3 lat każdy widzi. Lepsze stare pewne niz nowe niepewne."
Tak więc na burmistrza Władysław Bieda, który tyle zrobił dla osiedla ZA, a pomagali mu radni ostatniej kadencji Jolanta Juszkiewicz i Mateusz Wroński. Tyle doświadczenie i mądrość. Każdy zrobi to co uważa za stosowne ale ja myslę że starsza Pani ma racje.
Tak więc na burmistrza Władysław Bieda, który tyle zrobił dla osiedla ZA, a pomagali mu radni ostatniej kadencji Jolanta Juszkiewicz i Mateusz Wroński. Tyle doświadczenie i mądrość. Każdy zrobi to co uważa za stosowne ale ja myslę że starsza Pani ma racje.
konto usunięte
2014-11-11 20:10:35
Stary bambaryła Tusik to nieudacznik i karierowicz. Przyszedł dorwać się do żłoba i nic nie robić przez kolejne 4 lata tak jak jego mentor Władysław.
konto usunięte
2014-11-11 20:53:28
@1234567:
Wielki celebryta Limanowa.in Tłuścik. Właśnie takich nierobów jak Wroński trzeba odciągnąć od żłoba. Dla dobra wszystkich mieszkańców.
@limka:
A co takiego dla osiedla Z.A. zrobił ten stary krętacz Bieda? Przez 4 lata siedział i pierdział w stołek. Maxbus przeniósł się na plac przy blokach i ludzie dzięki temu zyskali lepsze połączenie z całym miastem a Bieda chce to zniszczyć, bo musi dać zarobić swojemu koleżce Wojtkowi. Ulica Zygmunta Augusta dziurawa jak ser szwajcarski i nic z nią nie zrobił. Tak samo jak osiedlowe uliczki, są nierówne a te płyty pamiętają jeszcze czasy Stalina.
Tylko nie wyjeżdżaj z malowaniem i ocieplaniem bloków, bo to akurat należy do spółdzielni mieszkaniowej a nie do sołtysa Władka i jego dupowłaza Tusika. Oni jedyne co potrafią, to przez 4 lata siedzieć i obwiniać o wszystko poprzedników. To cała ich "taktyka" :)
Wielki celebryta Limanowa.in Tłuścik. Właśnie takich nierobów jak Wroński trzeba odciągnąć od żłoba. Dla dobra wszystkich mieszkańców.
@limka:
A co takiego dla osiedla Z.A. zrobił ten stary krętacz Bieda? Przez 4 lata siedział i pierdział w stołek. Maxbus przeniósł się na plac przy blokach i ludzie dzięki temu zyskali lepsze połączenie z całym miastem a Bieda chce to zniszczyć, bo musi dać zarobić swojemu koleżce Wojtkowi. Ulica Zygmunta Augusta dziurawa jak ser szwajcarski i nic z nią nie zrobił. Tak samo jak osiedlowe uliczki, są nierówne a te płyty pamiętają jeszcze czasy Stalina.
Tylko nie wyjeżdżaj z malowaniem i ocieplaniem bloków, bo to akurat należy do spółdzielni mieszkaniowej a nie do sołtysa Władka i jego dupowłaza Tusika. Oni jedyne co potrafią, to przez 4 lata siedzieć i obwiniać o wszystko poprzedników. To cała ich "taktyka" :)
Doradca
2014-11-11 22:13:42
Tusik to dobry Radny. To, że Piotrkowi nie odpowiada i na każdym kroku mu ubliża powinno utwierdzić wszystkich w przekonaniu, że warto Mateuszowi zaufać kolejny raz.
Piotrkowi nikt z osób popierających Pana Burmistrza nie odpowiada . Dostał uczulenia i żadne lekarstwo nie przynosi oczekiwanego efektu.
Piotrkowi nikt z osób popierających Pana Burmistrza nie odpowiada . Dostał uczulenia i żadne lekarstwo nie przynosi oczekiwanego efektu.
konto usunięte
2014-11-11 22:18:30
Gruby radco, jesteś dupowłazem Biedy, więc każdego kogo namaści twój mentor będziesz hołubić. Nierób Tusik wyciąga łapkę tylko wtedy, gdy chce tego Bieda, więc jest oczywiste, że będziesz mu klaskać. Twój wpis w tym wątku jest bezsensowny ;)
Doradca
2014-11-11 22:20:26
Założysz się że nie ?.
xymena
2014-11-12 10:10:20
Wiślak - akurat twoje zdanie nikogo tu nie interesuje. Proponuje jak najszybciej zgłosić się do psychiatry choć i na to jest za późno w twoim przypadku.
Jak ktoś mówi, że Pan Bieda przez 4 lata pierdział w stołek i nic nie robił to jest kretynem. Żaden Burmistrz do tej pory tyle dla Limanowej nie zrobił.
Jak ktoś mówi, że Pan Bieda przez 4 lata pierdział w stołek i nic nie robił to jest kretynem. Żaden Burmistrz do tej pory tyle dla Limanowej nie zrobił.
limka
2014-11-12 10:13:00
Wislak to że jesteś chamem wszyscy wiedzą ale że nieukiem to teraz też wiadomo ulica Z.Augusta to jest droga powiatowa w gestii twojego ulubieńca starosty to do niego pretensje. a akurat dworca za ZA my mieszkańcy nie chcemy i koniec. I większość z nas tak myśli.
marekmintal
2014-11-12 10:38:28
wiślak@ przecież twój szef Bogumił popiera Garbacza
xymena
2014-11-12 13:43:30
Myślę, że przede wszystkim należy głosować na Panią Jolantę Juszkiewicz, która bardzo dużo dla osiedla zrobiła. Nigdy wcześniej żaden radny tyle nie zrobił. Cóż Pani Krzyściak nie jest z bloków gdyby przeszła to bardziej będzie ciągła inwestycje na domki jednorodzinne. A młodzież - Pan Wierzycki i Pan Ficoń? Co oni w życiu widzieli.? O niczym pojęcia nie mają. Pan Wierzycki w ogóle mało co znany. A Pan Ficoń ? czego on mógł się w MZGKiM nauczyć ? Jak stać podparty z łopatą i czekać aż dniówka zleci ? Poza wszystkim powinniśmy mieć radnego sprzymierzonego z Burmistrzem / a że przejdzie Pan Bieda to nie ma żadnych wątpliwości / a nie w opozycji i takiego co żadnej wiedzy nie ma tylko go bedą prowadzić na sznureczku ci co go wystawili na listę.
tofik
2014-11-12 16:01:12
Wislak-ówna pilnuj swojej ul.Kościuszki którą codziennie spacerujesz a nie martw się o Z. Augusta,my wiemy na kogo glosowac
konto usunięte
2014-11-12 16:31:00
Byłem niezdecydowany na kogo głosować ale czytając chamskie posty wiślaka już wiem na kogo głosować, na tych o których tak chamsko znawca wszystkich i wszystkiego się wypowiada. Dzięki ci :P
konto usunięte
2014-11-14 04:35:44
@xymena:
Chyba ty jesteś chora psychicznie, skoro tak gloryfikujesz swego bożka. Poza tym opowiadasz bajki o staczających się busach niczym Oszukać przeznaczenie 6 :P
Przyszły burmistrz będzie musiał zbudować jakiś ośrodek zdrowia na Z.A. to zawsze będziesz miała bliżej do tego psychiatry :)
@tofik:
"My" to znaczy kto? Nie rozumiem, dlaczego klakiery Biedy notorycznie wypowiadają się za innych. Siejecie lepszą propagandę niż sam Stalin :) Naprawdę powinniście się zacząć leczyć albo może wyjechać na Białoruś. Tam czulibyście się jak w domu :)
@limka:
Ty jesteś chamem i prostakiem, skoro tak piszesz. Pewnie, że wszystkie drogi w Limanowej są powiatowe. Nawet te między blokami też są powiatowe :P Wy zawsze znajdziecie sobie jakąś wymówkę, żeby bronić swego pana. I znowu pojawiają się jacyś "my". Sowiecka propaganda ma się w najlepsze. Ludzie chcą mieć transport. Sprzeciwia się temu jedynie grupka pieniaczy podstawionych przez Biedę, którzy mają w tym interes, żeby wujek Gawron sobie na tym zarobił ;)
Chyba ty jesteś chora psychicznie, skoro tak gloryfikujesz swego bożka. Poza tym opowiadasz bajki o staczających się busach niczym Oszukać przeznaczenie 6 :P
Przyszły burmistrz będzie musiał zbudować jakiś ośrodek zdrowia na Z.A. to zawsze będziesz miała bliżej do tego psychiatry :)
@tofik:
"My" to znaczy kto? Nie rozumiem, dlaczego klakiery Biedy notorycznie wypowiadają się za innych. Siejecie lepszą propagandę niż sam Stalin :) Naprawdę powinniście się zacząć leczyć albo może wyjechać na Białoruś. Tam czulibyście się jak w domu :)
@limka:
Ty jesteś chamem i prostakiem, skoro tak piszesz. Pewnie, że wszystkie drogi w Limanowej są powiatowe. Nawet te między blokami też są powiatowe :P Wy zawsze znajdziecie sobie jakąś wymówkę, żeby bronić swego pana. I znowu pojawiają się jacyś "my". Sowiecka propaganda ma się w najlepsze. Ludzie chcą mieć transport. Sprzeciwia się temu jedynie grupka pieniaczy podstawionych przez Biedę, którzy mają w tym interes, żeby wujek Gawron sobie na tym zarobił ;)
konto usunięte
2014-11-14 11:19:47
@Doradca:
Niby o co mam się zakładać i co byś miał zrobić w razie przegranej?
@xymena:
No właśnie, "powinniśmy mieć radnego sprzymierzonego z Burmistrzem". Widać, że jesteś klakierką Biedy. Chodzi o to, żeby ten radny współtworzył maszynkę do głosowania jak chcą Bieda i Zoniu.
Nie bądź taka pewna, bo jakby nie wygrał twój ukochany sołtys, to pewnie zakopiesz się w tej piaskownicy do której miały busy wpadać i posiedzisz tam aż do przyjazdu karetki :) W końcu osoba, która każdego kto ma inne zdanie nazywa kretynem musi mieć coś z głową. Lepiej, żeby zobaczył cię psychiatra zanim zrobisz komuś krzywdę.
Jeśli nie interesuje cię zdanie innych, to po jaką cholerę zakładasz takie wątki? To jest jawna prowokacja. Chodzi o to, żeby zareklamować swojego kandydata.
@Andrzej:
No widzisz, a ja od początku wiedziałem na kogo chcę głosować. Słaby "wyborca" z ciebie jest :D
Niby o co mam się zakładać i co byś miał zrobić w razie przegranej?
@xymena:
No właśnie, "powinniśmy mieć radnego sprzymierzonego z Burmistrzem". Widać, że jesteś klakierką Biedy. Chodzi o to, żeby ten radny współtworzył maszynkę do głosowania jak chcą Bieda i Zoniu.
Nie bądź taka pewna, bo jakby nie wygrał twój ukochany sołtys, to pewnie zakopiesz się w tej piaskownicy do której miały busy wpadać i posiedzisz tam aż do przyjazdu karetki :) W końcu osoba, która każdego kto ma inne zdanie nazywa kretynem musi mieć coś z głową. Lepiej, żeby zobaczył cię psychiatra zanim zrobisz komuś krzywdę.
Jeśli nie interesuje cię zdanie innych, to po jaką cholerę zakładasz takie wątki? To jest jawna prowokacja. Chodzi o to, żeby zareklamować swojego kandydata.
@Andrzej:
No widzisz, a ja od początku wiedziałem na kogo chcę głosować. Słaby "wyborca" z ciebie jest :D
konto usunięte
2014-11-15 20:40:12
Wislak czy do twojej mądrej" głowy nie dociera że jesteś jedynym do którego nie docierają racjonalne argumenty oraz jedynym który nie potrafi nic logicznego napisać bez inwektyw i chamskiego sposobu myślenia. Biedny "człowiek" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-(
:-(
beherit
2014-11-16 10:02:57
Niestety te między blokami to tzw. drogi wewnętrzne, w zarządzie poszczególnych spółdzielni mieszkaniowych, wspólnot, etc. Ale skąd tobie o tym wiedzieć.
maj
2014-11-16 19:01:20
to i tak nic te wybory nie zmienia korupcja była i bedzie
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź