5°   dziś 10°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
4296

Porady

Rejestracja w szpitalu w limanowej

1234567 2014-12-13 11:50:28
powiedz,że chcesz Prywatnie .to od razu będziesz przyjęty.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Rejestracja w szpitalu w limanowej
endriu408 2014-12-13 12:40:49

Witam
Dwa dni staram się zarejestrować do poradni neurologicznej w limanowej jednak bez powodzenia. Poszedłem do szpitala z zamiarem rejestracji w dniu 11-12-2014 lecz kolejka była tak duża, że niestety nie udało się. Panie powiedziały, że rejestracja jest do godz. 14 a nie oficjalnie trwała do 17. W piątek poszedłem kolejny raz i byłem już przed godz. 6 rano lecz ok 7 okazało się, że nie będą rejestrować. Pani w okienku powiedziała, że można dokonać rejestracji elektronicznej. Jest taka na stronie szpitala lecz w żaden sposób nie działa. Pytam więc Was czy jest jakiś inny sposób żeby się zarejestrować? Zwracam się również do pana TOP o zainteresowanie się całą sytuacja w naszym szpitalu bo to jest po prostu skandal

mari 2014-12-13 13:19:57
hm, o ile pamiętam to do końca grudnia rejestracja do poradni neurologicznej odbywa się na 1 piętrze a nie w rejestracji ogólnej.
A nawet jeśli w rejestracji ogólnej to też mnie zaskoczyłeś, bo do neurologa jesteś umawiany na konkretny termin- najczęściej czekasz na wizytę ok miesiąca. Tam nie ma rejestracji na dzień bieżący więc powinieneś zostać zarejestrowany nawet o godzinie 11 kiedy to już nie ma kolejek do rejestracji.
Wiem, że ciężko jest się zarejestrować do ortopedy, chirurga i ludzie stoją w kolejce już od 5 rano by się dostać do lekarza- ale to są rejestracje na dzień bieżący- a nie na termin jak u neurologa.
Oczywiście jako, że jest koniec roku to mogą być zawieszone rejestracje do niektórych poradni. Tego możesz się dowiedzieć nawet telefonicznie.
konto usunięte 2015-03-27 15:47:04
Tak w ogóle to szkoda że ten szpital w limanowej funkcjonuje dalej ostatnio byłam na izbie przyjęć z bólem brzucha to lekarz pełniący dyżur zaczym sprawdzić co dolega pacjentowi to dał skierowanie do chirurga i sam człowieku się lecz poszłam do rejestracji aby się zarejestrować do chirurga to te pielęgniarki okazały się tak nie miłe że odsyłały czekających ludzi za dwa dni aby się zarejestrować zawłaszcza jest tam taka przy kości czarne ma włosy krótkie pielęgniarka jest tak nie miłą osobą olewa ludzi którzy się rejestrują i jak tu dotrzeć do specjalisty .
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]