0°   dziś 4°   jutro
Sobota, 23 listopada Adela, Klemens, Klementyna, Felicyta
2174

Wydarzenia

rozkład jazdy

limka21 2013-01-19 10:49:54
witam może ktoś wie jaki rozkład jazdy mają busy do Ujanowic.Trzeba długo czekać ja się nie doczekałam sąsiad mnie wziął...
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: rozkład jazdy
limka21 2013-01-19 12:34:36
pomoże ktoś
kafejka 2013-01-20 10:41:31
oj limka nikt Ci nie odpisze bo pewnie mało kto wie że teraz mają rozkład wolny od szkoły cokolwiek to znaczy. W starostwie nie mają pojęcia o takim rozkładzie bo mało który boss transportowy ma ujęty taki rozkład w zezwoleniu więc następna samowolka transportowa. Urząd miasta chce z tym zrobić prządek niestety straszą go adwokatami wiadomo dlaczego. I jeszcze te nieszczęsne niedziele, z niektórych miejscowości w ogóle nie ma się czym dostać jak za czasów PKS jeżdzili w tygodniu i w niedziele też a teraz...
kafejka 2013-01-20 14:29:50
zresztą w starostwie zmieniają się etaty i stanowiska. Może w końcu ktoś nowy coś zmieni na dobre i skończą się wygodne układanki...
MalaMi33 2013-01-20 21:22:44
kafejka masz racje... teraz jezeli ktos mieszka w okolicach lim a nie ma samochodu to nie ma czym podjechac do limanowej... powinny byc conajmniej 5-6 kursów w soboty i niedziele a nie ze sobota godz 15 juz nic nie jedzie a w niedziele to juz nawet jednego kursu nie ma dostaje tylko proszenie znajomych o podrzucenie lub taksi lub piechtobus.... czemu nie moze byc tak jak w krk cały czas jezdza autobusy ... ;/
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]