1°   dziś 1°   jutro
Sobota, 23 listopada Adela, Klemens, Klementyna, Felicyta
1994

Tematy archiwalne

sondaż prezydencki na limanowa.in

jaludz 2010-06-16 21:56:11
od zawsze wiadomo że Limanowa jest PiS-owska ale że aż tak, ten sondaż mnie przeraził prawie. W Limanowej chyba nadal jeszcze duży wpływ na ludzi mają władze kościelne, nie potępiam tych którzy wybierają Jarosława Kaczyńskiego ale bardzo dziwie się im. Interesuje się polityką obserwuje poczynania i jestem przekonany ze Kaczyński zwyczajnie przybrał maskę i oszukuje ludzi udając świętego ale pazurki i tak pokazał oskarżając Komorowskiego o to ze jest za prywatyzacją szpitali po czym przegrał sprawę w sądzie ( tylko ze to osobny temat bo prawda jest taka ze ludzie w ogóle nie wiedzą na czym miałaby ów prywatyzacja polegać). Pozdrawiam
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: sondaż prezydencki na limanowa.in
jaludz 2010-06-16 21:58:21 Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
kli 2010-06-16 22:29:31
polecam przeczytać ... wszystkim http://niepoprawni.pl/blog/164/gruppenfuehrer-kat
jaludz 2010-06-16 23:27:15
ale propaganda... z całym szacunkiem ale kli gołym okiem widać ze jesteś za PiS przecież czegoś takiego nie warto było logicznie myśląc organizować bo Lech nie miał szans w wyborach prezydenckich, poza tym Lech Kaczyński to dla Rosjan była pestka. Moim zdaniem pisowcy rozsiewają taką propagandę tylko po to żeby na litość wziąć wyborców to jest na prawdę obrzydliwe moim zdaniem
konto usunięte 2010-06-17 00:07:03
kli takie rzeczy tylko pis....tylko zwlennicy tej partii moga posunac sie w swoim rozumowaniu do tak absurdalnych wniosków.....to jest zalosne !! szkoda przeklenstw na was . ale to juz tak jest ot kiedy jest pis musi byc uklad!! niech bedzie nawet okresowy na niego tez cos sie znajdzie....!zalosne pisuary!
pinkfloyd 2010-06-17 00:21:10
Odnośnie tych wyborów tak naprawdę większośc z Nas napewno nie ma swojego faworyta,tylko nie umiemy się do tego przyznać.Ja czynię to pierwszy.
oskarczan 2010-06-17 01:26:52
W limanowej do II tury weszliby kaczynski i Napieralski;p
konto usunięte 2010-06-17 07:23:22
a i tak wygrałby Kłamczyński ;] jaludz, mnie również przeraził ten sondaż i z pewnością kościół robi tutaj swoje
konto usunięte 2010-06-17 08:39:09
Przecież PO było za prywatyzacją, a teraz odwracają kota ogonem kłamcy a komorowski to burak
konto usunięte 2010-06-17 08:56:09
A kaczynski to kartofel hehehehe
konto usunięte 2010-06-17 09:02:23 Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
sencio 2010-06-17 12:22:25
Jeśli kogoś "przerażają" sondaże to dziwię się, że tacy ludzie nie boją się wychodzić na ulicę - tutaj można zobaczyć naprawdę "przerażające" rzeczy. Tymczasem zapraszam też tutaj: http://fakty.interia.pl/raport/wybory-2010/ankiety/w-wyborach-prezydenckich-zaglosuje-na/wyniki,18606 - to dopiero "przerażające";) Cóż, wydaje mi się po prostu, że po latach "prania mózgów" przez media jakie to nieudaczniki, kartofle, niedojdy Ci Kaczyńscy - wielu ludziom po prostu wstyd powiedzieć komukolwiek (nawet przez telefon), że będą głosować na Jarka. Odnośnie kościoła - bardzo proszę by wypowiedział się ktoś kto faktycznie słyszał tam jakąś agitację wyborczą (gdzie, kiedy). Pzdr
niepis 2010-06-17 20:57:49
Limanowianie kochani co spieszycie do urn by oddać głos na Jarosława baczcie na to,że również miejsce na Wawelu na wszelki wypadek będzie należne to trzeba by było już zapytać kardynała Stanisława jakie ma możliwości.Ja na tą kandydaturę oddam głos 10 w kolejce jak bedzie można oddać 10 głosów/czyli ostatni/
zorro 2010-06-19 15:52:36
"jaludz" bardzo dobrze napisałeś ten wstęp. Cała prawda o J.Kaczyńskim i mentalności ludzi w Limanowej...
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]